Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Proper objectiu: Santa Tecla





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La nostra pubilla, Laura Laura Ripoll Albaladejo,
 en l'ofrena de 11 de setembre,
Ara la Jove de Sitges ja té la vista posada en la Festa Major petita de Santa Tecla. Una festa que si bé no té les multituds de la Festa Major sí que es viu i és molt estimada pels sitgetans. Com no pot ser d'altra manera la Jove participarà en nombrosos actes durant aquests dies.

Per dijous 19 de setembre, a les 20.30 a l'Ateneu Popular de Sitges, està prevista la xerrada: La dona en el món casteller, en què participaran com a ponents: Helena Llagostera, excap de colla de la Colla Joves Xiquets de Valls; Aina Mallol, actual cap de colla dels Xicots de Vilafranca, i Laia Colomé, castellera dels Castellers de Vilafranca.

El divendres 20 de setembre té lloc el sopar d'elecció de la pubilla de Sitges. Per aquest motiu no es farà assaig. Enguany la Jove hi participa per primera vegada presentant a la Laura Ripoll Albaladejo. A més, tres castelleres més són pubilles d'altres entitats! La Clàudia Sauret Verdejo, la Sara Cidad Márquez i la Núria Sales Miret Molta sort a elles també!

El dissabte 21 de setembre, a partir de les 20.30h, la colla realitzarà el Gran assaig de Santa Tecla al Palau del Rei Moro, on tots els sitgetans i aficionats estan convidats a donar un cop de mà a la colla.

El dilluns 23 de setembre, festivitat de Santa Tecla, la Jove actuarà en la sortida d’Ofici a partir de les 12 del migdia, i per la tarda, a les 18.00h, abans de la sortida de la Processó, es realitzarà el tradicional Pilar de 4 baixat per les escales de la Punta. Al vespre, la colla estarà present en l'entrada de Santa Tecla enlairant un pilar.

El plat fort arribarà el dissabte 28 de setembre, amb l’exhibició castellera de Santa Tecla, a partir de les 18.30h al Cap de la Vila. Al costat de la Jove de Sitges actuaran els Castellers de Sants i els Castellers de Terrassa. Per aquest diada, la tècnica té previst portar a plaça el tres de set per sota i la torre de set. Aquests dos castells dependran de com vagin els assaigs especials del dimecres 25 -a partir de les 19.30h- i del divendres 27 -a partir de les 20:30h-.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.