Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Una Santa Tecla especial





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Baixada del pilar per les Escales
 de la Punta (Laura Gómez) 
Un any més la Jove de Sitges ha estat present en les tradicionals festes de Santa Tecla, copatrona de Sitges. La colla va enlairar el seu pilar de la sortida d'ofici i va realitzar una ràpida actuació, en acabar la Sortida dels balls i entremesos. La colla va completar uns segurs i ràpids 4de6 i 3de6 amb l'agulla i un pilar de 4 de comiat.

L'acte estrella de la jornada va ser el tradicional pilar caminat per les escales de la Punta. Sota la mirada atenta del públic que es va congregar tant al Baluard com a la Fragata i de les pubilles castelleres d'enguany, el pilar es va pujar i, posteriorment, baixar sense dificultats. En aquesta ocasió, la terç i l'enxaneta s'estrenaven en aquest pilar que va arrencar els aplaudiments de tots els presents. La fotografia de família dels membres de la colla va servir, un any més, per cloure aquest moment tant especial pels castellers sitgetans. Així mateix, la colla també va enlairar un altre pilar de 4 al pas del tabernacle de la Santa, abans de fer la seva entrada a la Parròquia.

Les pubilles castelleres

Per primera vegada la Jove de Sitges ha presentat la seva pubilla en les Festes de la Verema que se celebraran properament. La castellera Laura Ripoll Albaladejo ha estat la representant de la Jove de Sitges i ha pogut gaudir, juntament de les seves companyes, de tots els moments de Santa Tecla. Així mateix, ha estat també una castellera l'escollida Pubilla de Sitges, Clàudia Sauret, de la Penya Barcelonista. I dues castelleres més han representat altres entitats; Sara Cidad, del Casino Prado; i Núria Sales, de la colla Panxampla's.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.