Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Dos castells de set a Roquetes





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

3de7 a Roquetes (Escola de Grallers)
El passat diumenge 15 de setembre la Jove de Sitges es va desplaçar a Les Roquetes per celebrar el segon aniversari dels Castellers de les Roquetes, de la qual en som padrins. La diada va estar amenaçada per la pluja que va caure instants abans, fet que va provocar que l’actuació comencés amb retard.

Els sitgetans van descarregar en primera ronda un lleuger 3de7, un castell amb una estructura que es va consolidant dia a dia, amb la vista posada a poder aixecar-lo per sota durant l’exhibició de Santa Tecla.
En segona ronda va ser el torn d’un 4de7 amb nombrosos canvis a tots els pisos del castell, destacant el debut d’un nou segon i d’una nova dos. El castell no va tenir cap més complicació que els típics nervis dels debuts.

Per tancar les rondes de castells, els caps de colla van triar un 4de6 amb l’agulla per fer pujar gent poc habitual i estrenar castellers en diverses posicions.

Pel que fa a les altres colles participants, els amfitrions, Castellers de Les Roquetes, van descarregar el 5de6 i el 3de6 amb l’agulla, però no van tenir sort amb els dos intents de torre de sis. La Colla Jove Xiquets de Vilafranca van haver de desmuntar un intent de 4de7 per descarregar la torre de sis i el 5de6. Els Castellers de Rubí van completar el 3de6 i van carregar el
4de6. Els pilars de 4 de comiat de les quatre colles, ja ven entrat el vespre-nit, van posar punt i final a la diada. En acabat, els Castellers de Les Roquetes van convidar a les colles a un petit sopar.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.