Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Gran festa major





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Cinc de set de Festa Major

La Jove fa la millor actuació de la temporada en descarregar tres castells de la gamma alta de set. La plaça de l'Ajuntament torna a ser plaça de nou gràcies al tres de nou alçat pels Minyons de Terrassa.

Superades les 36 hores de Festa Major, el diumenge era per la Jove de Sitges el moment clau i és que a partir de dos quarts de set de la tarda iniciava, juntament amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de les Roquetes, la seva Diada de Festa Major. Abans però, com a acte del 20è aniversari, es van realitzar la fotografia de família amb els castellers que en algun moment o altre de la història de la Jove han lluït la camisa de color vi.

Pel que fa a termes estrictament castellers, la Jove de Sitges va sortir a plaça amb els objectius assolits. En primera ronda, afrontava un cinc de set que es va executar sense problemes i amb un tronc ferm i una pinya ben sòlida. Era el quart de la temporada. El bon inici de la diada va donar pas en segona ronda, al primer set de set de la temporada. Un castell en el que pugen un gran nombre de castellers i que en aquesta ocasió va servir per estrenar un gran nombre de castellers en posicions noves i fins i tot en castells de set. El castell no va tenir cap mena de complicació, demostrant que l'incident ocorregut durant la vigília en el set de sis no va ser més que això, un incident. En tercera ronda la colla va descarregar el quatre de set amb agulla, el segon de l'any. La diada de Festa Major va concloure amb un vano de cinc.

Per la seva banda els Minyons de Terrassa van carregar el quatre de vuit amb l'agulla, després d'un primer intent, i van descarregar la torre de vuit folrada, el tres de nou amb folre i el pilar de sis. Els Castellers de les Roquetes van completar castells de sis.

Sant Bartomeu

Per la seva banda, el dissabte, festivitat de Sant Bartomeu, la colla va participar en la Sortida d’Ofici amb un pilar caminat, des de la Parròquia fins a davant de l’Ajuntament, per commemorar el seu XXè aniversari. La realització d’aquest pilar, un fet nou en la Festa Major de Sitges, va arrencar els aplaudiments i l’ovació de tot el públic congregat a la plaça de l’Ajuntament. Seguidament, la colla va portar a terme la seva actuació d’Ofici, on es van poder veure dos castells de set ben sòlids i executats a la perfecció, el 3de7 i el 4de7. La ràpida actuació es va finalitzar amb dos pilars de quatre.

D’altra banda, i seguint la tradició, durant l’Entrada de Sant Bartomeu a la Parròquia la colla va acompanyar al patró, juntament amb els altres balls i entremesos, enlairant un pilar de quatre.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.