Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Tres castells de set a Viladecans





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Jove de Sitges va actuar diumenge passat a Viladecans en el marc de la Festa Major de la localitat i del primer aniversari de la colla local, els Castellers de Viladecans. Un bon nombre de camises de color vi, i la col·laboració de les altres tres colles participants en la diada, van fer que els caps de colla plantegessin una actuació amb tres castells de set, descarregant el 3de7 amb l’agulla, el 4de7, el 3de7 i un pilar de 5.

Després dels pilars de 4 de salutació, la Jove de Sitges va encara la primera ronda intentant un 3de7 amb l’agulla. El castell va pujar ferm tot i que es va haver de treballar força a nivell de terços. Un cop descarregada l’estructura del tronc, el castell va presentar un pilar una mica més carregat de pes que els últims realitzats, però que no va perillar en cap moment. És el segon 3de7 amb l’agulla d’aquesta temporada després del descarregat durant la vigília de la Festa Major.

En segona ronda, els de color vi van afrontar un altre castell amb el pilar al mig, en aquest cas el 4de7 amb l’agulla. Un problema d’encaix entre la pinya i els segons va fer que el castell es desmuntés abans de coronar l’estructura del quatre, que va cedir –amb tota la canalla fora de la pinya- en la sortida dels quarts. En ronda de repetició es va encarar un tranquil 4de7, en que cal destacar l’estrena d’un nou enxaneta que habitualment fa d’aixecador.

En tercera ronda es va optar per un segur i sòlid 3d7, que, tot i els canvis respecte l’estructura del tres anterior, es va resoldre amb solvència. Per finalitzar l’actuació, la Jove va descarregar el pilar de 5.

Cal destacar que els tres castells van ser coronats per tres enxanetes diferents, una bona mostra del bon treball que s’està duent a terme durant tota la temporada, tant amb la canalla com amb les posicions de tronc i pinya.

Van acompanyar a la colla sitgetana, els amfitrions Castellers de Viladecans que van coronar un 3d6 després d’un intent desmuntat i dos pilars de quatre; els Castellers d’Esparreguera que van descarregar un tres i un quatre de set, un 4de6 amb l’agulla i un pilar de 5; i els Salats de Súria que van completar una torre de sis, un 3d6 i un 3de6 amb agulla a més d’un pilar de 5 i dos de quatre.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.