Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Clàssica de set a Reus





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Tres de set a Reus

Després d'aquesta setmana de vacances, la Jove de Sitges encara tres setmanes intenses per preparar la Festa Major.

La Colla Jove de Castellers de Sitges va actuar el passat dissabte 27 de juliol a la plaça del Mercadal de Reus juntament amb els Castellers d'Altafulla i la colla local, els Xiquets de Reus.

La Jove arribava a la capital del Baix Camp amb la intenció de portar novament a plaça la torre de set, després de l'assaig del divendres on es van descarregar dues torres de sis netes i enlairar una torre de set fins aixecador. Ara bé, els problemes físics de les dues quarts de la torre després de la sobtada caiguda de la setmana anterior van aconsellar no forçar més i els caps de colla van descartar aquesta estructura. Ambdós estan segurs que hi haurà noves oportunitats per tornar a veure la torre de set coronada per la Jove de Sitges, donat que a la colla encara li queden moltes diades per endavant en el decurs de la temporada.

Descartada la torre de set, des de la Junta Tècnica es va optar per seguir fent proves, anar rodant castellers i renovant els troncs de les estructures com s'està fent aquesta temporada. Així doncs, en primera ronda es va realitzar un solvent quatre de set, construcció on un quart habitual el va fer per primera vegada en la posició de terç. Aquest és el quart quatre de set de la Jove de Sitges enguany.

En segona ronda es va descarregar un segur i molt ferm tres de set, el quart de l'any també, on es va estrenar el dos tancat. I en tercera ronda es va completar la torre de sis. La Jove de Sitges va decidir finalitzar la diada amb el pilar de cinc, que va ser molt celebrat per la colla, ja que es va estrenar una aixecadora. Dos pilars de quatre van posar el punt i final a l'actuació.

La propera actuació serà al barri de Gràcia, a Barcelona, el dissabte 17 durant les seves festes. Aquesta diada que serà l’avantsala de les tres actuacions que es realitzaran en el marc de la Festa Major de Sant Bartomeu.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.