Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove intensifica els assaigs de l'aixecat





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Plaça de la Vila de Ribes, tarda del 30 de juny. Aquest és el lloc i dia que la Jove de Sitges ha marcat en el seu calendari de cara a fer el primer intent de l'aixecat de set d'aquesta temporada.

Des del l’inici del curs casteller, a l’hora de planificar la temporada, l’equip tècnic es va fixar la diada de la Festa Major de Ribes com una de les diades claus de la temporada. Amb la voluntat d’arribar-hi al màxim nivell possible, però sense deixar de banda l’irrenunciable objectiu d’ampliar la base de castellers de tronc, la colla arriba en aquesta data amb clares opcions d’efectuar la millor actuació de la colla de sempre en aquesta diada.

Perquè això sigui possible cal acabar de polir el tres de set per sota, un castell que portem tot l’any treballant, amb algun canvi en el tronc respecte els que la colla va descarregar la temporada passada i que de moment té molt bona pinta. Amb tot, el castell necessita passar un “examen final” en els importants assaigs que es faran el divendres 21 i el dijous 27 de juny, per confirmar que està llest per dur-lo a plaça. Aquest tres de set per sota hauria d'anar acompanyat per un nou cinc de set i el primer quatre de set amb l'agulla de la temporada, un castell que la pluja ha impedit encara d'enlairar-lo enguany.

Assaigs
Els assaigs es faran al Palau del Rei Moro a partir de les 9 del vespre. Recordeu que l'assaig de divendres 28 s'ha traslladat al dijous 27 perquè no coincideixi amb la revetlla de la Festa Major de Sant Pere, a Ribes.

La Jove enlaire un nou tres de set a les Roquetes
En l'actuació que va tenir lloc el passat dissabte 15 de juny a la plaça Llobregat de les Roquetes la Jove va descarregar un nou tres de set, al qual acompanyà amb el quatre de sis amb l'agulla i el tres de sis per sota, tots ells descarregats amb total seguretat i sense cap contratemps destacable. El quatre amb l'agulla va servir perquè pugessin castellers poc habituals, mentre els altres dos castells anaven en la línia d'anar polint detalls del tres de set per sota. Els Castellers de les Roquetes, amb tres castells de sis, i els Vailets de Gelida, amb un castell de sis, foren les dues colles que ens acompanyaren.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.