Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Ja tenim la torre de set !!!





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Aleta de la 1a torre de set descarregada
de la colla, al Cinema Prado Suburense,
29-10-2012

Diada històrica la que s'ha viscut aquesta tarda a l'interior del Cinema Prado Suburense, en què la Jove de Sitges ha aconseguit descarregar la seva primera torre de set de la història. La Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Jove de Barcelona han estat les colles que ens han acompanyat.

Feia dies que els homes del temps anunciaven pluja per aquest dissabte i per aquest motiu la colla va buscar  una alternativa per poder celebrar la Diada de Santa Tecla: el Cinema Prado Suburense. Calia tenir-ho tot preparat per si finalment era cert que plovia, ja que la colla volia actuar sí o sí per descarregar una torre de set que s'havia estat assajant intensament els darrers mesos.

Finalment la pluja ha fet acte de presència durant tot el dia i no hi ha hagut més remei que traslladar l'actuació  al Prado. Alguns castellers veterans recordaven amb recança una de les poques actuacions indoor que havia fet la colla en els seus 19 anys d'existència: una diada de la colla amb intent de quatre de vuit inclòs al pavelló de Sitges. En aquesta ocasió però, els astres i els bons assaigs estaven de part nostre i estava clar que el resultat final havia de ser un altre. Els darrers mesos la colla havia fet una vintena de torres de sis netes i una desena torres de set fins aixecador al damunt la pinya. La feina estava feta, sols calia demostrar-ho a plaça.

La Jove ha afrontat la torre de sortida, era l'objectiu de la diada i calia afrontar-lo ben aviat. La torre ha pujat a la primera, un pel moguda, però en cap moment ha patit en excés. L'aleta i posterior descarregada han fet esclatar l'alegria entre la colla. Abraçades, crits, plors... la torre per fi era de color vi !!!! 

En segona ronda la colla ha alçat el cinc de set, mentre que un nou tres de set aixecat per sota ha servit per tancar les tres rondes de castells. Un vano de cinc ha servit per tancar la diada.

Per altra banda la Colla Joves Xiquets de Valls ha descarregat el tres i quatre de vuit i el primer nou de set que es veia mai a Sitges. La Jove de Barcelona, en la seva primera actuació a Sitges, ha descarregat el tres de set, el cinc i el quatre de sis amb l'agulla.

La propera actuació de la Jove de Sitges serà el proper dissabte per la tarda en el marc del Concurs de Castells de Tarragona. Dimarts i divendres hi ha importants assaigs, en l'horari habitual, per tal de fer una gran actuació a Tarragona.


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.