Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Dissabte 6, la Jove torna al Concurs





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El proper dissabte 6 d'octubre la Colla Jove de Castellers de Sitges participarà, 14 anys després, al Concurs de Castells de Tarragona.

El Concurs de Castells de Tarragona és la gran festa dels castells que se celebra cada dos anys i aplega les millors colles del món casteller. Només pel fet de participar-hi ja serà una diada històrica, però a més, tenim al nostre abast fer una gran actuació que ens permetrà seguir demostrant que som una colla sòlida.

Per aquests motius demanem el suport de tots els castellers; amics, familiars, coneguts... Hem d'omplir la "Tarraco Arena" de camises i samarretes de color vi per poder fer els nostres millors castells.

La colla organitzarà autocars gratuïts que sortiran des de els punts habituals de Sitges i Sant Pere de Ribes per a tots els castellers i tots els que vinguin a donar un cop de mà a les pinyes de la colla. Per poder calcular el nombre de gent i contractar els autobusos necessaris, us heu d'apuntar a les llistes que tenen els responsables de pinyes, ja sigui durant l’assaig o al correu electrònic: president.collajovedesitges@gmail.com

Per entrar a la plaça és imprescindible venir amb la camisa o la samarreta de la colla i els pantalons blancs. A part, també us recomanem que porteu una faixa negre, si la teniu. Tot i això, per aquells que venen de forma puntual i en ocasions especials, es repartiran samarretes de la colla un cop estiguem a Tarragona.

Els horaris de l'actuació de dissabte a Tarragona són:

* 14:00 h: Sortida de Sitges i Ribes, dels llocs habituals
* 15:00-15:20h: Reunió de les colles als punts de convocatòria. Per a la gent que vagi pel seu compte, la Colla està convocada al Parc de la Ciutat-Quinta Sant Rafael (Av. Ramon i Cajal)
* 15:30h: Inici del cercavila. L'ordre de les colles és: Nois de la Torre, Tirallongues de Manresa, Marrecs de Salt, Xiquets del Serrallo, Bordegassos de Vilanova, Moixiganguers d'Igualada, Castellers de la Sagrada Família, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers d'Esplugues i Castellers de Sant Cugat
* 15:45h: Entrada a plaça
* 16:30h: Inici del Concurs

Tant des de l'Organització del Concurs, com des de les Juntes Directiva i Tècnica de la Colla, voldríem insistir amb el tema de la puntualitat, i la importància d'entrar tots els membres de la colla junts, tal i com reclama el protocol del concurs.

Un cop finalitzat el Concurs, i de tornada cap a casa, tots els castellers estan convidats a un sopar que farem en el Restaurant dels pares d'una de les nostres enxanetes.

Abans, però cal acabar de preparar l'actuació del Concurs i és per això que hi ha convocats dos assaigs:

* Dimarts 2 d'octubre:

Assaig de les 19:45 a les 21:30 h.

* Divendres 5 d'octubre:

Gran assaig previ al Concurs, a les 21:00 h. En acabar, sopar popular per a tothom. Ens acompanyaran els Castellers de les Roquetes.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.