Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove intentarà la torre de set en la Diada de Santa Tecla





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Torre de set fins aixecador 
                   (foto Pablo Soler)

El proper dissabte, 29 de setembre, la Colla Jove de Castellers de Sitges celebrarà la Diada de Santa Tecla. En aquesta actuació la Jove durà a plaça la torre de set, un castell mai descarregat per la colla sitgetana. L'actuació tindrà lloc al Cap de la Vila a partir de les 18.30 hores, amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove de Barcelona com a colles convidades.

En els quasi 20 anys de la colla sitgetana si hi ha un castell amb el qual la colla mai s'hi ha trobat còmode aquest és la torre de set. És un castell que la colla ha carregat en quatre ocasions, la primera el 1995 i la darrera el 2009, però mai s'ha descarregat. Els darrers mesos els assaigs han estat intensos i finalment aquest proper dissabte la colla l'enlairarà a plaça després d'haver fet neta la torre de sis més d'una dotzena de vegades i haver col·locat la torre sencera fins a aixecador al damunt la pinya en set ocasions fins a dia d'avui. 

Aquest castell anirà acompanyat d'altres estructures de la gamma alta de set, com el tres de set aixecat per sota, castell descarregat en dues ocasions enguany, i del 7de7 o el 5de7. 

Assaig de divendres 
Per acabar de preparar aquests castells la colla convida a tots els afeccionats castellers de la colla a passar pel local el divendres a partir de les 9 del vespre per tal d’acabar de polir els castells i les pinyes. En acabar l’assaig es farà un sopar popular per a tothom.

Paral·lelament la colla continua assajant el quatre de vuit, un castell amb força canvis respecte el de la passada temporada i que no és previst que pugui veure la llum fins al Dia de la Colla. Alhora s'ha començat a prendre mides al tres de vuit, un castell que la colla mai havia assajat amb seriositat fins aquesta temporada. De moment no són més que les primers proves, però en elles ja hem pogut veure dues vegades els dosos col·locats en el que seria el tres de set net.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.