Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove de Sitges marxa a Itàlia a fer castellsEtiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Colla Jove de Castellers de Sitges serà entre el 7 i l'11 de desembre a la població italiana d'Irsina, a la regió de la Basilicata. La Jove ha estat convidada, en representació de Catalunya, a la segona edició del Festival Internacional de Torres Humanes que organitza aquesta població.

Serà la segona vegada que els de la camisa de color vi viatgen a Irsina. La primera va ser el maig de 2009, en motiu del naixement d'aquest festival, on van actuar junt amb la Moixiganga. La bona relació entre la colla i l'organització del festival ha facilitat que en aquesta segona edició tornin a ser els sitgetans la colla castellera convidada. A més de la Jove, al festival hi prendran part diferents grups italians d'escenificació i representació de torres humanes la major part dels quals entorn el ball del pizz'cantò. Es tracta de torres de dos o tres pisos d’alçada, que en molts casos han estat recuperades recentment després d'haver-se'n perdut la seva representació durant anys.

L'expedició de la Jove estarà formada pr 90 castellers, que sortiran en dos vols dimecres dia 7: el grup més nombrós volarà de Girona a Brindisi, mentre que un altre grup ho farà des del Prat amb destinació a Nàpols. El programa del Festival contempla actuacions els dies 8, 9 i 10, en els quals la Jove és un dels centres principals del cartell organitzatiu. Els sitgetans, a més, actuaran a la capital de la província, Matera, una bella localitat que va acollir la filmació de la pel·lícula “La pasión de Cristo”.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.