Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Albert Barceló, nou president; Santi Terraza renova com a cap de collaEtiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Colla Jove de Castellers de Sitges va renovar el passat divendres la Junta Directiva. Albert Barceló és el nou president de la colla. Santi Terraza renova com a cap de colla. Enguany, per primer cop i amb l’entrada en vigor dels nous Estatuts de la colla aprovats l’any passat, les Juntes Directiva i Tècnica es van triar conjuntament amb un sol equip.

Barceló substitueix Quique Costea com a president amb una Directiva en la qual Josep Maria Figueras n’és el vicepresident i que està integrada també per Susanna Gost (secretària), Gerard Coll (Tresorer), Pere Coll (Comunicació interna), Marta Abuelo i Eduard Terrado (Activitats), Ariadna Font (Roba i Marxandatge), Jordi Dólera (Arxiu i relacions amb l’ABPS) i que compta també amb la col·laboració de Jordi Carreras, Iolanda Maurici i Sergi Castillo.

La Tècnica, per la seva part, manté la mateixa estructura de l’any passat amb petits canvis puntuals. A més de Santi Terraza com a cap de colla, està integrada per Jordi Dólera (sotscap de colla), Marc Yll (cap de pinyes, en un equip format per Raimon Rodríguez, Pau López, Jordi Paretas i Laura Ripoll) i Guillem Milà (cap de canalla, en un equip format per Clàudia Sauret, Jordi Figueras, Sílvia Gómez i Hicham Mymony).

L’assemblea va aprovar els comptes i els informes de la Directiva i la Tècnica en un ambient de satisfacció pr haver assolit l’any passat la millor temporada de la història de la colla. El cap de colla va anunciar que entre els objectiu de l’any vinent hi haurà mantenir les estructures grans assolides aquest any (4de8, 3de7 per sota i 7de7) i descarregar la torre de 7. Per aquest motiu, va manifestar que s’apostarà per intensificar els assaigs durant tot l’any. Els assaigs de canalla començaran el 14 de gener i els d’adults el 6 de febrer.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.