Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove alça el tres i el quatre de set a Tarragona





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat diumenge 24 de maig la Jove va tornar a actuar a Tarragona, aquesta vegada en la 28a Diada del Local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona – 3a Diada de Colles Joves.

L’actuació es va fer a la plaça del Rei, amb la presència de la colla local, la Jove de Tarragona, la Joves de Valls i els Castellers de la Vila de Gràcia a partir de les 12 del migdia.

Després del bon assaig de divendres hi havia ganes de tornar a fer castells de set, tot i que la colla fa dies que té més al cap el viatge a Itàlia que no pas aquesta actuació. Un tres de set de sortida que no presentà cap mena de problema per la colla fou el castell inicial. Tot seguit es va enlairar el quatre de set, un castell que a Vilafranca va donar molts problemes en desquadrar-se, però que aquesta vegada es va agafar prou bé i tot i petits patiments per part d’algun baix i que les alçades no estaven prou compensades es va descarregar satisfactòriament. Per acabar la ronda de castells es va optar per enlairar un quatre de sis amb l’agulla per tal que pugessin castellers que no són habituals. La ronda de pilars tancà l’actuació amb dos pilars de quatre, un d’ells aixecat per sota.

Per la seva banda la Jove de Tarragona descarregà el cinc de set, el tres de vuit (segon de la temporada), la torre de set (primera de l’any) i un vano de cinc. La Joves de Valls va fer la millor actuació de la diada, amb el tres i quatre de vuit i el cinc de set, descarregat en ronda de repetició després d’un intent desmuntat, així com el pilar de cinc. Els Castellers de la Vila de Gràcia van fer una actuació amb tres castells de set, el tres, quatre i quatre amb l’agulla, i un pilar de cinc.

Les properes actuacions de la Jove seran el proper cap de setmana a Irsina, Itàlia.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.