Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

No va poder ser



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit


La Jove va caure a vuitens de final i no va poder tornar recuperar el titol de campions del torneig de futbol sala, que va guanyar el 2007 i que l’any passat va perdre a la final. L’equip de la Jove va perdre 5 a 4 en un disputat partit amb els Castellers de Sants, que alhora eren els organitzadors del campionat. El partit va ser totalment obert i va intercalar avançaments en el marcador per part dels dos equips. Els sitgetans van tenir nombroses ocasions d’igualar i guanyar l’encontre, però no va poder ser i el resultat final va quedar lluny de les expactatives. El partit entre la Jove de Sitges i els Castellers de Sants –dues colles que mantenen unes excel·lents relacions, com es va posar de manifest en en tot moment en el matx– havia estat qualificat de final anticipada, ja que, junt amb els Capgrossos, que van tornar a guanyar el campionat, eren els tres conjunts favorits.

De fet, el partit entre la Jove i Sants no entrava en els càlculs de les previsions i és que els de color vi es van classificar segons de grup en perdre el tercer dels partits de la lligueta contra els Castellers del Poble Sec per 6 a 5. Sense cap mena de dubte, la pista on es va jugar aquesta lligueta inicial, de reduïdíssimes dimensions, va ser un obstacle per als sitgetans. Més que una pista de futbol sala, era una pista de tennis amb unes porteries i, és clar, això perjudicava notablement a un equip amb diversos jugadors que toquen la pilota, com hi ha a la Jove, i acostumats a jugar a futbol sala.
Els sitgetans van estar acompanyats dels incondicionals supporters, que no van deixar d’animar l’equip en els partits de dissabte. La Jove va estrenar una atractiva equipació, formada per la creu de Sant Jordi (la bandera de Sitges) i amb l’escut de la colla al mig.

Galeria d'imatges:



RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.