Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Confirmat el viatge a Itàlia



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Cal fer urgentment les inscripcions abans del 4 de març

La Jove de Sitges actuarà a Irsina (Itàlia), els dies 30 i 31 de maig. Aquesta setmana s’ha confirmat el viatges. Les gestions han estat complexes, especialment per la qüestió del desplaçament, ja que tots els bitllets que ens oferien, tant des de les agències de viatge com de les companyies aèrees, no baixaven dels 300 euros. Afortundament, n’hem trobat uns de 100 euros anar i tornar. El problema, però, és que la setmana vinent s’ha de fer la reserva, ja que sinó el preu s’incrementarà notablement.

Peu de foto: Representació del pizz´cantò a Irsina l'any passat



Per tant, hem posat en marxa un pla urgent d’inscripcions i pagament per a tota la gent de la colla. Cal formalitzar la inscripció i pagament abans del proper dimecres 4 de març en els següents llocs:

  • Sabateria Rosell (Primer de Maig, 2-4)
  • Pintures Monto (Carretera de les Costes, 46)
  • per Internet. Fent la transferència Caixa Tarragona. Compte corrent: 2073 / 0225 / 96 / 0110138213. (Posteriorment a l’ingrès, cal enviar un e-mail notificant-ho a Jordi Farrerons: jfarrer1@xtec.cat). És important que els qui feu l’ingrès al compte corrent, doneu les vostres dades.
EN TOTES LES INSCRIPCIONS (tant les de les botigues com les que feu per Internet) heu de posar:
  • NOM I CONGNOMS
  • DATA DE NAIXEMENT
  • DNI O PASSAPORT
Els preus del viatge són els següents:
• Canalla: gratis
• Els/les nascuts/des entre l’1 de gener de 1990 i el 31 de desembre de 1994: 50 euros
• La resta de castellers/es: 100 euros
• Acompanyants: 130 euros

Els preus són totals; és a dir, inclouen: avió, autocar, dormir en hostals i tots els àpats.
El pla de viatge encara no està tancat, com tampoc els horaris de sortida i arribada. Amb tot, us podem avançar que volarem divendres dia 29 (probablement al matí) i tornarem dilluns dia 1. Aquest dilluns és festa a Barcelona i altres poblacions de l’àrea metropolitana, ja que és Segona Pasqua. El vol es fa a Roma i entre la capital italiana i Irsina hi anirem en autocars (són entre 5 i 6 hores de viatge).

Una oportunitat excepcional
Creiem que anar a fer castells al sud d’Itàlia és una oportunitat excepcional. Les actuacions que farem a Irsina es poden qualificar d’històriques, ja que serem la primera colla castellera que actua en aquesta zona, on precisament estan cercant els contactes entre les figures folklòriques que ells realitzen (conegudes com pizz’cantò) i els nostres castells. La nostra presència a Irsina compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, que ja ens ha comunicat que actuarem com a representants de la cultura catalana.

Entenem que la premura en realitzar les inscripcions pot resultar problemàtic per a algú, però l’oferta d’aquest bitllet a uns preus raonables –i davant el perill que incrementin de preu–ens han obligat a actuar d’aquesta manera. També us hem de fer saber que l’aeroport triat a Itàlia és finalment Roma, perquè als més propers de la zona on anem (Nàpols i Bari) les combinacions i preus eren abusius i inassumibles. Us faig saber que la major part dels costos del viatge –que, com us podeu imaginar, són molt elevats– són assumits pels organitzadors i una part per la colla i l’Ajuntament de Sitges.


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.