Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove obre l’any casteller



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Actuació de Sant Jordi, diumenge al Cap de la Vila

Diumenge 26 comença la temporada castellera a Sitges. La Jove de Sitges obre el calendari casteller amb la tradicional actuació de Sant Jordi, que se celebrarà a les 12.30 hores al Cap de la Vila. L’exhibició comptarà amb dos convidats de primera línia: Minyons de Terrassa i Castellers de Sants. La cita dels castellers per entrar a plaça amb el pilar caminat és a les confluències dels carrers Espalter i Sant Francesc a les 12 h.

La Jove es presenta en aquesta actuació amb els motors encara al ralentí, tot just havent realitzat les primers proves als asaigs inicials. Amb tot, els responsables tècnics de la colla no descartaven realitzar tres construccions de 7 en aquesta actuació, el que sens dubte seria un excel·lent resultat. Amb tot, bona part dels èxits d’aquest any arribaran sempre que s’aconsegueixi entrar i formar canalla nova durant aquests mesos inicials.

Acabada l’actuació, els castellers de la Jove i la gent de Sitges que participi a la pinya, així com membres dels Castellers de Sants (amb qui la Jove manté unes excel·lents relacions) participaran en una costellada al Palau del Rei Moro, per celebrar l’inici de la temporada.

La setmana vinent la Jove tornarà a posar-se la camisa, ja que ha estat convidada a participar en un congrés internacional de metges que se celebra a Barcelona. L’actuació tindrà lloc divendres 1 de maig (i no dissabte 2 de maig, com s'havia anunciat), a les 13.30 hores, als jardins de l’Auditori de l’Illa de Barcelona. Serà la prinera actuació d’un intens mes de maig, on els de color vi participaran en dues actuacions de compromís (a Vilafranca el dia 17 i a Tarragona el 24), així com en el vitge a Irsina (Itàlia) com a grup convidat al Primer Festival de Torres Humanes de la Basilicata.

Actuació de Sant Jordi
Dia: Diumenge, 26 d’abril
Hora: 12.30 hores
Lloc: Cap de la Vila
Colles: Minyons de Terrassa, Castellers de Sants i Jove de Sitges


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.