Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Bona actuació, però cau el 3 per sota



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

L'exhibició de Santa Tecla –que el mateix Ajuntament havia anunciat al Cap de la Vila– es va haver de traslladar d'espai per les obres que el propi Ajuntament ha engegat al mateix Cap de la Vila, escenari habitual de les exhibicions castelleres. Tot i això, un nombrós públic es va concentrar per veure la Vella de Valls, la Joves de Valls i la nostra colla, la Jove de Sitges, que s'havia proposat elevar el 3de7 aixecat per sota, un castell molt tècnic, que no fan des de fa deu anys.

La Jove va obrir plaça amb el 5de7, que va completar de manera brillant. Era el tercer de l'any i, tot i quedar un pèl estirat en el pis de terços del 3, el castell es va resoldre de manera molt satisfactòria. En segona ronda, els sitgetans van batre's amb el gran compromís de la jornada: el 3de7 aixecat per sota. Els primers pisos van pujar molt compensats i estables, tot i la lògca tremolor d’aquest castell. La penúltima aixecada (els segons damunt les espatlles dels baixos, que es troben agenollats a terra) va anar pour bé, però en aquell moment van artibar els problemes, ja que la manca de coordinació va deixar lliure una rengla i a terços es va obrir en excés. Els baixos van aconseguir posar-se drets, però els problemes eren massa grans i la construcció va acabar trencant-se. La colla va valorar tornar-hi un altre cop, però finalment van preferir deixar-ho per a les properes actuacions (Vilanova, Sants o Diada de la Colla).

El 3de7, el 4de7 amb l'agulla i el pilar de 5 van ser les construccions, que, sense cap problema, van executar els sitgetans. De fet, es tracta d'una actuació completa de acstells de 7, tot i que sense haver assolit l'objectiu que la Tècnica s'havia programat.

L'exhibició va ser realment esplèndida, especialment gràcies a la Colla Vella, que no actuava a Sitges des del 1975. La mítica formació vallenca va descarregar el 5de8, el 4de8 amb l’agulla, el 4de8 i el pilar de 6. Castells treballats, però executats amb nervi i tècnica. La Joves de Valls, per la seva part, va fer el 3de8, el 4de8 i el 5de7.

Altres fotos de l'actuació:

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.