Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

El 3de7s torna a quedar a les portes



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La diada va començar poc després de les set de la tarda de dissabte a la vilanovina plaça de les Cols amb una bona quantitat de públic amb ganes de veure bons castells, i així fou. L'actuació fou ràpida i hi haugé una bona col·laboració entre les tres colles.

En primera ronda la Jove de Sitges, molt motivada davant aquesta actuació, va aixecar un 5de7. El castell s’hagué de treballar una mica, però en cap moment patí en excés. La colla demostrà que aquest és el seu castell insígnia.

En segona ronda arribà el torn del 4de7a, un castell amb forces novetats al tronc i que patí força per ser descarregat. L’estirament d’algun terç en excés provocà la deformació del castell, però l’ofici de la colla n’evità la caiguda i permeté que es descarregués per cinquena vegada aquesta temporada.

La tercera ronda fou el moment d’intentar de nou el 3de7 aixecat per sota. Uns bon assaig de divendres en què es va fer net el de sis i s’alçà sencer fins a dosos va fer que la tècnica decidís tornar-lo a intentar. Amb tot, aquesta vegada el castell no arribà tant lluny com en la diada de Santa Tecla i es trencà en la penúltima aixecada. En ronda de repetició es descarregà un tranquil 3de7 que va servir per igualar la millor diada de la temporada. Un segur pilar de cinc va servir per tancar la nostra visita a Vilanova.

Els Bordegassos de Vilanova, per la seva banda van descarregar els mateixos castells que nosaltres i seguint el mateix ordre, 5de7, 4de7a, 3de7 i finalitzaren amb dos pilars de 5 simultanis, un d'ells intent.

Els Castellers de Sabadell, mancats d’efectius després del seu excel·lent Concurs, van descarregar el 4de7, el 3de7, el 5de6 i un pilar de 5.

Un cop acabada l’actuació els Bordegassos convidaren a un petit pica-pica al seu local a les colles participants.

Altres fotografies de l'actuació:


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.