Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

11 de setembre. Diada Nacional



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El dijous 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la Jove de Sitges va prendre part, pel matí, del actes institucionals que s’organitzen cada any a Sitges; i per la tarda va actuar a la veïna població de les Roquetes. El tres de set fou el castell més gran.

Per segon any consecutiu la Jove de Sitges es desplaçava a les Roquetes per actuar per la Diada Nacional de Catalunya. La diada es va celebrar a la plaça de la Vinya d’en Petaca, al davant de les oficines municipals, i la colla que ens va acompanyar foren els renascuts Castellers de Castelldefels.

La Jove de Sitges va complir a la perfecció amb el programa preestablert, en descarregar amb total seguretat tots els castells que va intentar. En primera ronda s’enfrontà al castell més important de la diada, el tres de set. Un tres que en cap moment patí i que com en els darrers intentats es van fent proves de cara a aquest mateix castell però aixecat per sota. En segona ronda arribà una altra prova d’aquest mateix castell, en fer-se el tres de sis per sota. El castell s’alçà molt bé, però encara són necessaris més assaigs per polir petites descoordinacions. Per finalitzar l’actuació s’alçà un quatre de sis amb l’agulla que va servir perquè pugessin diversos castellers poc habituals. Tres pilars de quatre simultanis van cloure l’actuació de la Jove de Sitges.

Per la seva banda els Castellers de Castelldefels, que enguany s’han reorganitzat després d’unes quantes temporades sense actuar, es van presentar a les Roquetes amb un bon nombre de camises. Tres i quatre de sis van ser els seus castells assolits, uns castells que eren els primers que la històrica colla del Baix Llobregat aconseguia descarregar des que es van presentar a plaça a mitjans d’agost ja que per la seva festa major els castells quedaren en intents desmuntats. En tercera ronda intentaren un quatre de sis amb l’agulla, defensat fins al darrer instant, però que acabà en intent. Un pilar de quatre per sota va ser el seu darrer castell.

La propera actuació de la Jove de Sitges serà per la Festa Major de Santa Tecla, amb el tradicional pilar de 4 baixat per les escales de la Punta i la sortida d’ofici.

Altres fotografies de l'actuació:



RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.