Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove, convidada al Concurs de Tarragona





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

L'organització del XXIV Concurs de Castells de Tarragona ha convidat la Colla Jove de Castellers de Sitges a participar en l'edició d’enguany, que es realitzarà el cap de setmana del 6 i el 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP), l'antiga plaça de braus reconvertida en recinte per a espectacles de tota mena. La Jove ha entrat en la llista com a número 23 sobre el total de 32 millors colles que participaran al Concurs. El món casteller té actualment 68 colles castelleres.

El Concurs de Tarragona ha modificat enguany el seu format i, per primer cop, es disputarà en dues jornades: dissabte i diumenge. El primer dia hi participaran les colles que fan castells de 8 de la gamma bàsica i algunes de les millors que fan castells de la gamma alta. La Jove de Sitges forma part d'aquest grup, gràcies al seu bon estat de forma. La classificació s'ha fet en base a les cinc millors actuacions realitzades per totes les colles en el darrer any. Dissabte actuaran les colles classificades en les posicioons que van de la 13 a la 32, mentre que diumenge ho faran les dotze millors.

Serà la quarta vegada que la Jove participi en el Concurs de Tarragona. Les tres anteriors vegades (1994, 96 i 98) ho va fer quan el panorama casteller era radicalment diferent a l’actual. Al 94 hi anaven a Tarragona totes les colles que hi havia al moment (una vintena), mentre que al 96 i 98 es van posar límits a les colles de 6 i les més bàsiques de 7. Després es va limitar la participació a les colles més grans. La inclusió de la Jove entre les 30 millors és un premi a la feina realitzada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.