Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Diada Nacional tranquil·la





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

pilar de quatre de l'ofrena
El dimarts passat, Diada Nacional de Catalunya, la Jove va tenir una matinal carregada d'activitats. Primer va participar en la tradicional Ofrena floral que se celebra a Sitges i tot seguit es va desplaçar fins a les Roquetes per fer una tranquil·la actuació en companyia de la colla local, els Castellers de les Roquetes.

A Sitges foren quasi 30 entitats i associacions locals les que prengueren part en la tradicional ofrena que cada any la societat civil de Sitges fa a l'estàtua del Dr. Robert. L'acte va començar a les 11 del matí i en ella la Jove va enlairar un pilar de quatre.

Tot seguit la colla es desplaçà a les Roquetes per participar en els actes de la Diada que se celebren en aquesta població veïna i que enguany . La Jove va estar acompanyada pels Castellers de les Roquetes, una colla que celebrava el seu primer aniversari.

La Jove va decidir prendre's la diada de manera tranquil·la, deixant de banda els castells de set, i optant per fer castells de sis de la gamma alta. Aquests castells van servir per estrenar un bon nombre de castellers o fer pujar-ne d'altres que no ho fan de manera habitual. El quatre de sis amb l'agulla, la torre de sis i el cinc de sis foren els castells escollits, mentre un pilar de cinc i dos pilars de quatre van servir per tancar la diada. La colla local va descarregar el tres, quatre i tres de sis amb l'agulla, a banda de fer un intent desmuntat de quatre de sis amb l'agulla.

Les properes actuacions de la Jove seran en motiu de la Festa Major de Santa Tecla. Primer el proper diumenge 23 de setembre a la plaça de l'Ajuntament en acabar la Sortida a Ofici i posteriorment el dissabte 29 en la Diada de Santa Tecla, amb la Joves de Valls i la Jove de Barcelona com a colles convidades.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.