Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove de Sitges ja treballa el 3de7 per sota





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Assolits el 4de7 amb l’agulla i el 5de7 a l’actuació de Sant Jordi, la Colla Jove de Castellers de Sitges s’ha plantejat el 3de7 per sota com el següent objectiu. Els de color vi estan assajant des de fa unes setmanes aquesta construcció, que al Palau del Rei Moro està batejada com “l’aixecat” i figura entre els objectius que podrien portar a terme en les properes actuacions, com, per exemple, la que protagonitzaran a Sitges el proper dissabte 12 de maig.

En els darrers divendres, la Jove ha aixecat el 3de7 per sota fins a dosos tres cops als assaigs, a més d’haver-lo fet de 6 net en diverses ocasions. Si els assaigs dels divendres 4 i 11 donen bon resultat, el castell podria figurar en l’agenda de la Jove per a l’actuació del dia 12. Si el castell encara requerís més assaig es reservaria per a les actuacions que els de color vi tenen a finals de maig i el mes de juny.

L’any passat, la Jove va alçar el 3de7 per sota en quatre ocasions. Feia 13 anys que no se l’anotava i la firma de quatre consecutius durant el 2011 va situar aquest castell com una de les bones sensacions de la temporada, la millor en la història de la colla. Enguany, la Jove li ha pres la mida de nou a l’aixecat, que manté la mateixa estructura als pisos de quarts i terços, si bé hi ha hagut canvis a dosos, segons i baixos.

L’actuació del 12 de maig serà al Passeig de la Ribera en el marc de la festa de l’escola inclusiva. Serà la primera vegada que les tres colles del Garraf actuaran plegades, des que l’any passat es van presentar els Castellers de les Roquetes, una nova formació amb qui la Jove de Sitges manté molt bones relacions i que, fins i tot, alguns dels seus components els han ajudat en els seus inicis tècnics.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.