Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Excel·lent assaig ahir a El Vendrell

Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Ahir al vespre la Jove de sitges es va desplaçar a la vila del Vendrell per fer un assaig conjunt amb la seva colla local, els Nens del Vendrell. L'assaig va ser molt profitós amb molt bones proves que demostren que l'objectiu del 4de8 no està tant lluny com molts poden creure.

En un local d'assaig ple de gom a gom les dues colles es van anar alternant proves fins gairebé la una de la matinada, quan es donà per acabat l'assaig i començà un petit pica-pica que ens van oferir els amics vendrellencs.

La Jove va començar amb un 4de6 net, va continuar amb el 4de7 net fins a acotxador, que va mostrar molt bones mides; i una prova del 4 al damunt la pinya fins a dosos que es va descarregar amb molta seguretat, tot i algun canvi de darrera hora al pis de dosos i de baixos. Va continuar amb un 5de7 sencer, amb enxaneta i tot. Aquesta era la primera vegada que la Jove feia aquest castell sencer en un assaig. Les darreres proves foren un 7de6 net i un nou peu del quatre, aquesta vegada fins a quints, que no anà tant bé com la primera vegada, segurament pel cansament acumulat després d'aquest llarg assaig.

Demà actuació a Barcelona
Demà la Jove de Sitges es desplaça a Barcelona per actuar en la Diada dels Castellers de la Sagrada Família. L'actuació és a les 12 del migdia al davant la Sagrada Família i la intenció de la colla és fer el 3de7 per sota, el 5de7 i el 4de7. Els autobusos marxaran a les 10.15 de Ribes i a les 10.30 de Sitges dels llocs habituals.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.