Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove tanca la primera meitat amb resultats positius





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Colla Jove de Castellers de Sitges va tornar a resoldre amb comoditat un altre compromís, en aquest cas, a Vilafranca, dissabte 30 de juliol. Els sitgetans van enlairar de nou tres construccions de 7, en sintonia amb la bona línia que duen actualment. 3de7 amb l'agulla, 4de7, 3de7 i pilar de 5 va ser el balanç dels de color vi.

Es tractava de la segona actuació consecutiva de compromís i la darrera de la primera meitat de la temporada. Després d'haver aixecat el 5de7 i el 4de7 amb l'agulla una setmana abans a Sitges, ara era el torn del 3de7 amb l'agulla, en la qual es va estrenar una enxaneta del pilar, la Gisela. Amb aquesta ja són tres enxanetes de pilar diferents les que han pujat als castells amb l'agulla dels de color vi. I és que la creació i consolidació d'un equip de canalla ha estat la principal prioritat dels responsables tècnics de la colla durant aquesta primera meitat de temporada. La renovació entre els més petits ha estat gairebé total i, per altra banda, imprescindible per a plantejar-se reptes més ambiciosos en els mesos finals de campanya.

Precisament, dissabte passat a Vilafranca va debutar un altre dos, l'Alba, en aquest cas al 4de7 que es va plantar en la segona ronda. Aquest castell, com els altres dos i el pilar de comiat, es van executar de manera eficaç. La Jove va compartir plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls (5de8, 4de8 amb l'agulla carregat, 3de8 i dos pilars de 5) i els Castellers de Barcelona (4de8, intent desmuntat de torre de 7, 5de7, 4de7 amb l'agulla i pilar de 5).

Amb aquesta actuació, la Jove tanca la primera meitat de temporada amb uns números realment bons: ha alçat divuit castells de 7, tots descarregats: 5de7 (dos), 4de7 amb l'agulla (tres), 3de7 amb l'agulla (tres), 3de7 (quatre) i 4de7 (sis). El que és més esperançador és que s'han estrenat cinc nens nous en castells de 7 (mai abans n’havien fet), més un altre que ha canviat de posició, així com dos en castells de 6.


Camí dels castells de 8
Amb aquests resultats i l’estrena de nous nens, la Tècnica dóna per complerts els objectius inicials, si bé encara manté reptes de fer pujar altres nens a castells de 7, que encara no ho han fet. La fita ara es fixa en els castells de 8, amb la intenció de poder-los recuperar aquesta temporada, tot i la renovació pràcticament total en la canalla.

Els assaigs tornen dimarts dia 9 i agafaran, ara sí, un ritme superior, amb la intenció de preparar els castells importants del darrer tram. El 4de8 figura com el gran objectiu de la campanya. Durant les properes setmanes, el repte principal serà treballar un equip de quarts conjuntat, que garanteixi la fiabilitat plena de la construcció. A més de 4de8, la Jove també assaja el 3de7 per sota, en aquest cas, amb un tronc més lleuger que altres anys.

La propera actuació de la Jove serà dissabte 20 a la tarda a Gràcia (Barcelona). Serà la darrera cita abans de la Festa Major. El dia 22, com és habitual, el Palau del Rei Moro acollirà l'assaig obert de la colla, on els sitgetans podran participar obertament. El proper assaig serà dimarts dia 9, a les 20 hores.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.