Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove continua amb la bona línia



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Jove continua amb la bona línia

El Cap de la Vila va acollir el passat dissabte la cinquena edició de la diada de Colles Jove, en la qual hi van prendre part les colles Jove de Tarragona, Valls i Sitges, a més dels Xicots de Vilafranca com a colla convidada. Va ser una agradable exhibició, que les colles van fer servir per a programar-se nous avenços en els seus respectius programes.

La Jove de Sitges va plantejar una actuació ambiciosa amb el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7. Els tres castells van suposar nous avenços en la línia de la colla, que segueix el full de ruta aplicat per la Tècnica amb la intenció que en el segon tram de temporada arribin els grans castells.
El 4 amb l’agulla va ser el castell triat per a obrir l’actuació. Es va resoldre, com els dos anteriors alçats aquest any, amb bones mides i amb un pilar que ofereix plenes garanties. El 4 es va erigir més rebaixat de pes que els anteriors, fet que permet també rodar castellers per a que treballin en posicions de cara a reptes superiors.

En segona ronda va arribar el principal repte de la jornada, el 5de7, en el qual hi havia algunes estrenes de posició. El catell es va alçar bé, però amb l’entrada de la canalla va presentar alguns defectes, tant en el 3 com a la torre. El castell, però, va mantenir el seu desenvolupament, si bé amb la baixada de la canalla, la banda de la torre va quedar massa enganxada a la rengla. Amb tot, la construcció no va perillar en cap moment.

En tercera ronda, la Jove va plantar un 4de7, d’autèntica postal i que suposava una nova prova de cara al que ha de ser el 4de8. La composició dels diferents pisos era intermitja; és a dir, al terç hi anaven tant terços com quarts d’un futur 4de8. El castell també va ser una bona notícia per a la canalla, ja que es va estrenar una aixecadora nova. 

Amb aquesta estrena ja són quatre les nenes que han pujat per primer cop aquest any als castells de 7 de la Jove, als quals caldria afegir una altra que ha canviat de posició i tres més que ho han fet, de moment, als castells de 6. La feina en la canalla és una de les grans apostes de la colla aquesta temporada, amb l’objectiu de disposar d’un bon planter que enfoqui els reptes d’aquesta temporada i la propera.
La Jove de Tarragona va realitzar 3 i 4de8 i torre de 7, la Joves de Valls i els Xicots de Vilafranca van realitzar la mateixa actuació: 5de7, 4de8 i 4de7 amb l’agulla.


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.