Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Sitges, plaça de nou





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Excel·lent diada la que es va poder veure el passat dissabte 29 d'agost a la plaça de l'Ajuntament de Sitges, amb la presència de dues de les millors colles del país, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls, i la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges. En una ràpida actuació els Minyons de Terrassa van fer un castell de nou i la Jove de Sitges va complir els seus objectius tot descarregant tres castells de set.

A les set de la tarda del passat dissabte començava la Diada de Festa Major de Sitges en una plaça de l'Ajuntament plena a vessar i on l'ombra era molt agraïda després de les calorades del dia anterior. Els pilars de quatre caminats des del carrer d'en Bosch van servir per iniciar una ràpida actuació en què es van poder descarregar tots els castells que es van intentar.

La Jove de Sitges va començar amb un segur cinc de set que no va comportar cap mena de problema per ser descarregat, el tercer de la temporada. En segona ronda es va enlairar el quatre de set amb l'agulla, amb l'alineació de l'agulla que ja s'havia estrenat a Vilafranca i que tants bons resultats va donar. Altra vegada el castell es descarregà amb suficiència, sent el quart de la temporada. Per acabar les rondes de castells es va optar per un lleuger tres de set. El tronc d'aquest castell era el mateix que el del tres de set aixecat per sota que s'està assajant darrerament i que si tot va bé aviat podrem veure a plaça. Un vano de cinc va servir per tancar l'actuació.

Els Minyons fan el tres de nou
Per la seva banda els Minyons de Terrassa van convertir la plaça de l'Ajuntament en una nova plaça de nou, en descarregar en segona ronda un segur tres de nou amb folre. Aquest castell fou acompanyat per una torre de vuit amb folre, un lleuger cinc de vuit i el pilar de sis.

Per la seva banda una Joves de Valls mancada d’efectius va complir amb el tres i quatre de vuit, el cinc de set i un pilar de cinc.

Properes actuacions
Les properes actuacions de la Jove de Sitges seran el dissabte 11 de setembre, amb l'Ofrena Floral a Sitges pel matí i l'actuació a les Roquetes per la tarda.



RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.