Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Arriba la Festa Major de Sitges 2010



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Amb l'arribada de la Festa Major, especialment els dies 23 i 24 d'agost, Vigília i Dia de Sant Bartomeu, la Colla Jove de Castellers de Sitges es torna a posar les piles per tal de poder oferir als seus aficionats els millors castells que té a l'abast, així com poder portar a la vila els millors castellers amb una de les millors diades de Festa Major dels últims anys, especialment en l'Exhibició de Festa Major que enguany es realitzarà el proper dissabte 28 d'agost.

Diumenge 22 d'agost, assaig especial al Palau
La Jove de Sitges obrirà els seus actes de Festa Major el proper diumenge 22 d'agost al Palau del Rei Moro, seu de l'entitat, on a partir de les 19.30 realitzarà el Gran Assaig de Festa Major, un assaig obert a tots es sitgetans i visitants de la vila per tal que puguin ajudar a la seva colla a preparar els millors castells. En finalitzar aquesta assaig, i com és tradicional, se servirà moscatell i coca a tots els assistents.


Vigília
El dilluns 23 d’agost, a partir de les 6 de la tarda al Cap de la Vila, la Colla Jove de Castellers de Sitges oferirà l'actuació de Vigília, un dels actes amb més presència de públic de tota la Festa Major. Aquesta actuació serveix per fer més amena l'espera de la sortida de la Processó Cívica on la colla de color vi realitza diferents castells i on acostuma a fer debutar en noves posicions diferents castellers.

Diada de Sant Bartomeu
El dimarts 24 d'agost, dia de Sant Bartomeu, la Jove de Sitges té una de les cites més importants d'aquesta Festa Major, ja que enguany serà l'encarregada de realitzar l'ofrena en el Solemne Ofici concelebrat en honor del patró Sant Bartomeu que es realitzarà al Temple Parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla a partir de les 11 del matí. En acabar, la colla participarà en la Sortida d'Ofici, on a més de realitzar el pilar a la passada dels balls muntats davant de l'Ajuntament, en finalitzar la passada dels balls davant les autoritats realitzarà una ràpida actuació castellera. Per la tarda, i per finalitzar els actes més tradicionals de la Festa Major de Sitges 2010 la Jove de Sitges oferirà el pilar en finalitzar la Processó del Sant, aquest cop dins de l'església parroquial.

Dissabte 28 d'agost, diada de Festa Major
La Diada de Festa Major es farà el dissabte 28 d'agost a partir de dos quarts de set del vespres a la plaça de l’Ajuntament. Enguany les colles que ens acompanyaran seran els Minyons de Terrassa i la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.