Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove actua diumenge a Ribes en una exhibició de gran expectació

Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Ribes concentrarà diumenge 27, a les 18.30 hores, l’atenció del món casteller. L'actuació de Festa Major, que protagonitzaran la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Vilafranca, serà el centre de la jornada, tant pels castells de 9 que han anunciat els verds com pel fet que els sitgetans podrien realitzar la millor exhibició d'inici de temporada de la seva trajectòria.

L'actuació de Festa Major de Ribes està sempre marcada en un vermell intens en el calendari de la Jove. El moment en què es realitza –és la darrera del primer tram de temporada–, el fet que un bon grapat de ribetans alimentin les files de la colla i que la Jove hagi considerat Ribes com un punt estratègic important per consolidar-se com a primera colla de la comarca, fan que aquesta exhibició tingui un relleu especial.

Per aquest motiu, la Jove hi acudirà amb castells de 7 de la gamma mitja en cartera. El 5, el 4 amb l'agulla i el 3 amb l'agulla han estat assajant-se en les darreres setmanes i tot dependrà de les darreres proves de divendres per decidir el programa definitiu.

Per la seva part, els verds volen fer castells de 9 i mantenir, en aquest sentit, que la plaça de Ribes conservi la solera assolida en els darrers anys. L'exhibició atreurà un interès extra, ja que el programa “Quarts de Nou” del 33 iniciarà la seva temporada des de Ribes. L'equip d’aquest programa desplaçarà una unitat amb sis persones per dur a terme la gravació, que s'emetrà en el primer programa del “Quarts de Nou”, que a partir d'ara serà en antena cada dilluns a les 20.30 h pel 33. La TD Garraf també retransmetrà en directe l'actuació i el programa “Va de Castells” de la Xarxa de TV també realitzarà un desplegament especial.

Dissabte congrés a l'hotel Margalló de Sitges
Per altra banda, el dissabte 26 per la tarda la colla té un congrés al Restaurant Margalló de Sitges. S'ha quedat a les 19.45 h al mateix restaurant, darrere l'hotel Terramar, al Passeig Maritim múm 92-94. El Congrés es fa pel propietari de l'empresa IMA, el nostre principal patrocinador els dos darrers anys.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.