Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove homenatja Josep Anton Falcato



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit


La colla va organitzar el passat divendres 29 de gener un senzill però emotiu acte de reconeixement al casteller sitgetà Josep Anton Falcato, que després d’una llarga i activa trajectòria castellera, ha decidit deixar la seva participació regular en la seva colla, Minyons de Terrassa. L’acte es va celebrar al Jànio’s, on una trentena de components de la Jove, a més de dirigents dels Minyons van rebre, “per sorpresa” l’homenatjat. Falcato havia assistit a un sopar personal a Sitges i, en acabat, va ser conduït, sense que ell sapigués res de l’homenatge, al Jànio’s. La seva entrada al bar del Cap de la Vila, al so del “Toc de castells” de l’Escola de Grallers de Sitges, va ser rebuda amb aplaudiments pels assistents. El president de la colla, Quique Costea, va fer entrega d’una camisa de la Jove de Sitges emmarcada i d’una placa en la qual apareixia una fotografia del primer 4de8 que Minyons va fer a Sitges l’any 1993 i el darrer, fins el moment, fet per la Jove (2009).
Falcato, visiblement emocionat, va agrair el detall, que va definir com “l’ensarronada més encantadora que m’han fet mai”, va mostrar-se orgullós del seu sitgetanisme i va proclamar la seva accentuada simpatia “per la colla del meu poble”.

Josep Anton Falcato, nascut a Sitges, va ser membre dels Castellers de Sitges i els Falcons de Sitges. El 1977 van destinar a son pare a Terrassa i dos anys després va fundar la colla dels Minyons de Terrassa, amb la qual ha defensat alguns dels castells més grans mai fets com el 3de10fm o el 4de9 sense folre. Falcato sempre ha col·laborat amb la Jove en tot el que se li ha demanat i arreu on va mostra el seu orgull de ser sitgetà.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.