Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Programa atapeït d'actes per la DiadaEtiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Diada Nacional de Catalunya tenia enguany un programa d’actes ben atapeït per a la Jove de Sitges: ofrena floral a Sitges pel matí, actuació a les Roquetes per la tarda i assaig i sopar al Palau al vespre.

Pel matí la Jove de Sitges va prendre part en l'ofrena floral que com cada any realitzen totes les entitats i Ajuntament de Sitges al davant del monument al Doctor Robert. La Jove va enlairar un pilar de quatre.

Per la tarda la colla es va desplaçar fins a la veïna població de les Roquetes, on acompanyats dels Castellers de Castelldefels va actuar a la plaça de la Vinya d'en Petaca.

Amb un públic força nombrós, presència institucional al balcó de les dependències municipals i uns aromes a pinxos, xistorres i xoricets que a més d'un feien venir salivera, es va enlairar de sortida un segur 3de6 amb l'agulla en què van pujar castellers no gaire habituals. En segona ronda es descarregà el castell més important de la diada, el 3de7. El tres presentava algunes novetats respecte els darrers enlairats, amb algun canvi al pis de terços que ha de servir per tornar a fer ben aviat, de nou, el tres de set amb l'agulla. Per acabar es va optar per tornar a donar l'opció de pujar a gent no habitual en un 4de6 que es descarregà en un segon intent, desprès que en una primera temptativa la petita acotxadora tingués problemes per situar-se en la seva posició. Quatre pilars de quatre, dos d'ells amb la senyera van servir per tancar la diada.

Per la seva banda els Castellers de Castelldefels van descarregar el tres i quatre de sis (el tres després d'un intent desmuntat) i van fer un intent desmuntat de 3de6 amb l'agulla. Van acabar amb un pilar de 4.

En acabar l'actuació les dues colles es van desplaçar fins al Palau del Rei Moro per fer un assaig conjunt. L'assaig va servir per fer diverses proves del 4de8 i la torre de 7. Un posterior sopar i una degustació de mojitos van posar punt i final a aquesta intensa jornada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.