Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Els italians del pizzcantò venen per Santa Tecla i el 2 d’octubre marxem a Saragossa





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La bona relació forjada a Irsina entre la colla i l’associació Terra di Sud d’aquesta localitat de la Basilicata italiana s’ha posat de manifest en la convocatòria de l’acte “De les torres humanes als castells”, organitzat per l’Agrupació de Balls Populars i la pròpia colla. Un grup de 25 italians de Terra di Sud vindran a Sitges el cap de setmana per participar en aquest i altres actes convocats.

La principal activitat tindrà lloc dissabte a les 18 hores, al Cap de la Vila, abans de l’actuació castellera de Santa Tecla: una exhibició del pizzcantò, una altra de la Moixiganga i la finalització amb l’actuació castellera, que reunirà, a més de la Jove, a la Colla Vella dels Xiquets de Valls i als Castellers de Sant Cugat. Es tracte d’un acte que permetrà veure l’evolució de les torres humanes al llarg dels segles.

Durant tot el cap de setmana, hi haurà altres activitats a Sitges, com l’assistència dels italians a l’assaig de divendres 25, una altra exhibició del pizzcantò acabat aquest assaig i un concert la nit de dissabte.

D’altra banda, la colla actuarà divendres 2 d’octubre al vespre a Fuentes de Ebro (Saragossa) dins el marc de les festes d’aquesta localitat. Junt amb la colla vindrà la Colla Jove de Bastons de Sitges. La sortida de Sitges serà divendres a les 15.30 h i es tornarà l’endemà sobre la mateixa hora, aproximadament. Després de l’actuació castellera, hi ha programades diverses activitats a aquesta localitat aragonesa.

El vaitge és gratuït per a tots els castellers i socis. Per inscriure’s, cal fer-ho a través del Claudio Berdala (claudio@hydramedia.info).

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.