Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove carrega les piles



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La colla vi convoca diverses activitats d’inici de temporada i encara la important actuació a Vilafranca del dia 17

La Colla Jove de Castellers de Sitges encara un mes de maig amb tres cites de gran importància: Vilafranca (diumenge 17), Tarragona (Diumenge 24) i el viatge a Irsina (Itàlia), el darrer cap de setmana del mes. Ha arribat l’hora de carregar les piles i demostrar que la colla té un solid projecte per a aquest any, que haurà d’anar pul·lint mica en mica.

La primera d’aquestes tres actuacions té un significat especial per a la Jove, ja que la primera Diada de Colles del Penedès es va realitzar a Sitges el 1994 organitzada per la colla. L’any següent es va realitzar a Gelida i fins l’actualitat no s’ha reprès, amb la cita que es farà a Vilafranca.

Amb l’objectiu d’escalfar motors davant aquestes tres cites, la Jove ha organitzat per al proper dissabte dia 9 una intensa activitat social. A les 17 hores hi haurà taller de castells per a la canalla; a les 18 h, assaig general i a les 20 h una costellada per a tots els castellers i acompanyants. Tots tres actes es faran al Palau del Rei Moro. A la nit, a la Cava del Retiro, la Jove convoca la seva festa d’inici de temporada.

L’activitat de la colla no s’atura, ja que dimarts comencen “els assaigs de dimarts” al vespre (a les 21 h), on sobretot es faran proves de torre i pilar. Per acompanyar l’inici dels assaigs dels dimarts, la colla ha organitzat una degustació d’embotits, olis i caves per a tots els castellers, que tindrà lloc a les 20 hores també al Palau.

Primera actuació, en un congrés
El passat 1 de maig, els castellers de la Jove ja es van posar la camisa de color vi, ja que la colla va realitzar una petita exhibició en un congrés estatal de tècnics sanitaris a l’auditori Axa de L’Illa (Barcelona). Com és habitual en aquest tipus d’actuacions, es van enlairar castells de 6 (4de6 net i 3de6), a més de pilars de 4, en els quals ja van debutar alguns castellers que han ingressat a la colla en les darrere setmanes. Va ser la primera actuació de l’any, ja que la que estava programada com a tal (Sant Jordi) es va suspendre amb motiu de la pluja.




Dissabte 9 de maig
17 h Taller de castells (Palau del Rei Moro)
18 h Assaig general (Palau del Rei Moro)
20.30 h Costellada castellera (Palau del Rei Moro)
23 h Festa d’inici de temporada (La Cava del Retiro)

Propera actuació
Lloc: Vilafranca
Dia: Diumenge 17 de maig
Hora: 12 h
Colles: Castellers de Vilafranca, Xicots de Vilafrabnca, Bordegassoas de Vilanova i Minyons de l’Arboç (amb motiu de la III Diada de Colles del Penedès)


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.