Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Millor actuació de la temporada





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La XVI Diada de la colla s'ha celebrat amb un destacable èxit per a la Jove de Sitges en aconseguir la millor actuació de la temporada: quatre de set amb l'agulla, cinc de set, tres de set amb l'agulla, quatre de sis de dones i dos pilars de cinc simultanis han estat els castells alçats la tarda del dissabte 25 a la plaça de l'Ajuntament.

La Jove de Sitges ha descarregat tots els castells que ha dut a plaça. S'ha començat amb un segur 4 de 7 amb l'agulla, per continuar amb un treballat 5 de 7. En tercera ronda s'ha plantejat la possibilitat de tirar el 3de7 aixecat per sota, però finalment s'ha optat per un castell que la colla va estrenar la setmana passada a Sants, el 3 de 7 amb l'agulla. Aquesta construcció s'ha alçat segura i s'ha descarregat sense cap mena de complicació, sent la primera vegada que la colla la feia a Sitges.

En finalitzar la ronda de tres castells s'ha decidit fer un 4de6 format en el tronc per dones. Era un castell que es venia assajant durant la temporada, però que mai s'havia trobat el moment de fer. Avui s'ha descarregat.

Dos pilars de cinc simultanis han tancat la nostra diada, aconseguint d'aquesta manera la millor actuació de la temporada i la cinquena dels 15 anys de la colla.

Les colles que ens han acompanyat han estat els Castellers de Sants que han descarregat el 3de8, la torre de 8 i el 5 de 7 i han fet un intent desmuntat de 4 de 8. En ronda de pilars han carregat el pilar de 6.

Per la seva banda els Castellers de Vilafranca han descarregat un 4de8 lleuger, el 3de9f, el 3de8a i han carregat el p7f.


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.