Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove planta castells de 7 a Calafell



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Colla Jove de Castellers de Sitges va actuar el passat diumenge a Calafell, on va aixecar el 3de7 i el 4de7, construccions en les quals va realitzar diverses proves i que van estrenar castellers en algunes posicions. L’actuació va suposar una bona prova de cara a comprimisos superiors de la colla.

La primera ronda era de notable importància, ja que l’equip tècnic s’havia plantejat un 3de7, que, en molt bona part, era l’esquelet d’un possible 3de7 per sota en el qual pensa la colla de cara a Festa Major. Amb terços a segons i un equip de terços mixte, el castell es va resoldre amb una mida molt bona, sense que en cap moment assumís cap mena de risc. De fet, un dels dos segons era el primer castell de 7 que feia dalt de la pinya. Sens dubte, aquest 3de7 lleuger és de gran importàmcia de cara a l’aixecat que la Jove ha de plantejar properament.

En segona mànega, els de color vi van encarar un 4de7 en el qual també pujaven en tots els pisos diversos castellers que s’han estrenat enguany al tronc, una altra bona dada de car a la renovació de part del tronc i una mostra del creixement de la colla. El castell, en un primer moment es va desmuntar per un afer tècnic sense importància, es va resoldre amb molta correcció tot i alguna indecisió al pom de dalt. La pinya també esrenava castellers en diverses posicions.

La tercera ronda no es va arribar a disputar, ja que les tres colles van acordar suspendre-la en marxar l’ambulància de plaça, ja que segons l’acord de la Coordinadora de Colles Castelleres, per una qüestió de prevenció, no es poden fer castells sense ambulància a plaça. La Jove va compartir diada amb els Nens del Vendrell, que van descarregar la torre de 7, van desmuntar el 5de7 i van caure del 4de7 amb l’agulla, i els Castellers de Barcelona, que van fer el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.