Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove carrega la torre de set en la Diada de Santa Tecla





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

2de7 carregat

La Jove de Sitges no està tenint massa bona sort en les diades importants aquesta temporada. Després que la pluja obligués a suspendre les diades de Sant Jordi i l'Arboç, aquesta vegada l'ambulància no va arribar a l'hora i va fer que la diada comencés amb una hora de retard.

Tot i que les intencions de la Jove de Sitges eren obrir amb la torre de set, un dels objectius de la jornada, l'hora de retard en l'inici va fer variar els plans als caps de colla i els de la camisa color vi van encetar la primera ronda amb un treballat 7de7.

En segona ronda, la colla va encarar la torre que va pujar molt parada i segura, ara bé, una vegada es va carregar, un parell de rebrincades van provocar que el pom de dalt es despengés quan tot just sortia l'enxaneta. Els dos dosos van haver de ser atesos pels serveis mèdics, amb la qual cosa l'ambulància es va veure obligada a marxar i donat l'enorme retard sobre l'horari previst es va decidir donar per acabada l'actuació.

Pel que fa a les altres dues colles convidades, els Castellers de Sants van enlairar un 5de8 i els Castellers de Terrassa van completar el 4de7 amb l’agulla, en primera ronda. No van poder alçar cap castell més.

Una vegada acabada l'actuació, els castellers i castelleres de la Jove de Sitges van realitzar un sopar de germanor a l'Hort de Can Falç.

La Jove de Sitges encara el darrer mes de la temporada, on continua de valent treballant en els seus objectius com són descarregar la torre de set, el 3de7 aixecat per sota i no es descarta, si les proves als assajos van bé, poder tornar a enlairar el 4de8. La propera actuació de la colla sitgetana serà el proper dissabte 12 d’octubre a Vilafranca.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.