Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Dissabte actuem a Vilafranca





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Després de l'actuació de Santa Tecla, en què la colla va carregar la torre de set, entrem en el darrer mes de la temporada castellera, amb les tres darreres actuacions d'enguany, a Vilafranca, Ribes i Sitges. Tres importants actuacions que serviran per veure si la colla pot acabar assolint els objectius pendents de la temporada: l'aixecat i la torre de set. Com sempre aquests objectius dependran de l'evolució dels diferents assaigs i de la quantitat de castellers que duguem a plaça.

La primera d'aquestes actuacions tindrà lloc el proper dissabte 12 d'octubre a Vilafranca del Penedès a partir de les 18.00 a la plaça de la Vila en motiu de la Diada de la colla de la Jove de Vilafranca. En aquesta actuació a banda de la colla local, també ens acompanyaran els Tirallongues de Manresa. Per desplaçar-nos fins a Vilafranca s'ha quedat a les 16.45 a Sitges i a les 17.00 a Ribes, als llocs habituals. L'objectiu és poder fer tres castells de set.

En tornar, els homes de la colla tindran el Sopar d'homes 2013 al Palau. Teniu la llista per apuntar-vos al taulell d'anuncis del Palau!

La següent actuació tindrà lloc a Ribes el proper dissabte 19 d'octubre per la tarda amb els Castellers de les Roquetes a la pl.de la Font. Aquell mateix vespre hi haurà una festa castellera a Ribes.

La darrera de les actuacions serà la Diada de la colla, que enguany es farà el dissabte 26 d'octubre amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants com a colles convidades.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.