Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Tres i quatre de set a Sants





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

1r 3de7 de l'any, a Sants
El passat dissabte 11 de maig la Jove va fer la segona actuació de la temporada, després que la pluja obligués a suspendre la Diada de Sant Jordi a Sitges. La colla es va desplaçar al barceloní barri de Sants per participar en els actes del vintè aniversari dels Castellers de Sants. L'actuació va tenir lloc a la plaça d'Osca en un ambient distés i en companyia de la Jove de Barcelona i els amfitrions, els Castellers de Sants.

La Jove va iniciar la seva actuació amb un tres de set de postal, el primer de la temporada. Va continuar amb un quatre de set que va exigir més ofici a la colla, ja que el castell va perdre les mides i es va ovalar, cosa que va demanar més treball. El bon nivell tècnic dels castellers va permetre controlar el castell fins a descarregar el segon quatre de la temporada. En tercera ronda, i per tancar la ronda de castells, es va alçar un quatre de sis amb l'agulla en què van pujar castellers poc habituals i d'altres que properament poden fer el salt a castells de set. Un sòlid i segur pilar de cinc, el primer de la temporada va servir per tancar una ràpida actuació, en què tots els castells de totes les colles es van descarregar a la primera.

Per la seva banda la Jove de Barcelona va fer descarregar el tres i quatre de set, cinc de sis i dos pilars de quatre simultanis, mentre els Castellers de Sants completaven la torre de set, el tres de vuit, el set de set, un vano de cinc i un nou de sis format íntegrament per dones.

El balanç de l'actuació fou molt profitós per a la Jove de Sitges ja que va servir per estrenar força castellers en posicions noves, tant a nivell de tronc com de pinya. Així destaquen l'estrena d'una nova enxaneta en castells de set, una nova aixecadora i una nova dosos.

La Jove intensifica els assaigs
Després d'un inici de temporada força tranquil, la colla ha començat a intensificar els assaigs de cara a preparar nous reptes per a la vigent temporada. Així, en els darrers assaigs a banda d'aixecar diversos castells de sis nets amb castellers habituals i no tant habituals, també s'està aixecant el tres per sota i la torre de set fins a dosos i fent bones proves del quatre de set net.

Així mateix, a partir del proper divendres els horaris d'assaig canvien per tal d'adaptar-los a l'arribada de les primeres calors i l'allargament de la llum solar:

Dimarts: 
    * canalla de 19:30 a 21:00
    * adults de 20:00 a 21:30
Divendres: 
    * canalla de 20:30 a 22:30
    * adults de 21:00 a 23:00

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.