Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Segon tres de set de la temporada





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

3de7 a Barcelona
La Colla Jove de Castellers de Sitges va descarregar el passat diumenge 19 de maig el seu segon tres de set de la temporada en l'actuació que va fer a Barcelona en les festes del barri de Navas. La colla també va fer un intent desmuntat de quatre de set. Els Matossers de Molins de Rei i la Colla Jove de Barcelona ens acompanyaren en l'actuació.

En una matinal fresca, i al bell mig del carrer Josep Estivill del barri de Navas de la ciutat Comtal, l'actuació va començar amb uns pilars de quatre simultanis alçats per les tres colles. Tot seguit començà la ronda de castells en què la Jove era la darrera en actuar.

El primer castell enlairat fou un tres de set, que si bé no va pujar tan parat com l'alçat tot just feia una setmana a Sants, fou descarregat amb total seguretat. Respecte el tres de set alçat a Sants hi havia nombrosos canvis: l'aixecadora, un dos, un quart, un terç i el debut d'un baix en castells de set. En segona ronda la colla va optar per alçar el quatre de set, però amb els dosos col·locats el cap de colla va decidir fer-lo baixar en veure que no hi havia prou garanties per a ser descarregat ja que si bé no havia perdut gaire la forma brandava de manera ostensible a tots els nivells. En ronda de repetició es va optar per un segur quatre de sis amb l'agulla en què van pujar castellers poc habituals i que no va comportar cap mena de problema. La tercera ronda es va tancar amb el tercer tres de sis aixecat per sota de la temporada. Un pilar de quatre va servir per tancar l'actuació.

La Jove de Barcelona, per la seva part, va descarregar el tres de set, la torre de sis i el quatre de sis amb l'agulla, així com tres pilars de quatre i els Matossers de Molins de Rei el tres de sis, la torre de sis i tres pilars de quatre.

Propera actuació: l'Arboç
La propera actuació de la Jove de Sitges serà a la històrica plaça de l'Arboç el proper diumenge 9 de juny a les 12 del migdia amb la colla local dels Minyons, els Bordegassos de Vilanova i la Vella de Valls com a colles acompanyants.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.