Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Castells de sis a Rubí

Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

En el marc de les festes de primavera que se celebraven a Rubí, la Jove de Sitges s'hi va desplaçar aquest passat diumenge 14 d'abril per tal de fer-hi una àgil actuació amb castells de sis.

Després del pilar de quatre inicial la Jove va obrir plaça amb el 3 de 6 aixecat per sota. El castell va pujar millor que el de Sants, cosa que demostra la feina feta als assaigs, en què ja s'alça l'estructura de 7 fins a quarts. Sense cap contratemps es va descarregar el castell.

En segona ronda la intenció era alçar un castell de set, però baixes de darrera hora i una pinya un pèl justa van fer decidir a la tècnica enlairar el primer 5 de 6 de la temporada. Un cinc molt profitós a nivell de colla, amb el debut d'una aixecadora, d'una dos i d'una quarta en aquest castell.

Es va cloure l'actuació amb un solvent 4 de 6 amb l'agulla en què destaca el debut d'una nova enxaneta. Un nou pilar de quatre va servir per tancar l'actuació.

Per la seva banda els Castellers de Rubí van descarregar el tres de sis amb l'agulla, el quatre de sis i van carregar el tres de sis. Els Margeners de Guissona van fer la millor actuació de la diada, amb el tres de set, el tres de sis per sota, el quatre de sis i un pilar de cinc.

Propera actuació, Sant Jordi
Tot i la petita decepció de no poder enlairar al menys un castell de set, els dos caps de colla consideren l'actuació molt profitosa tant en l'aspecte de fer pujar molta gent (fins a 10 persones diferents van ocupar el pis de segons en els diversos castells enlairats) com pel rodatge de la canalla de cara al primer compromís important de la temporada, la Diada de Sant Jordi a Sitges el proper dia 28 d'abril. Una diada en la qual la Jove vol fer tres castells de set i que estarà acompanyada dels Nens del Vendrell i uns Castellers de la Vila de Gràcia que volen portar castells de vuit a Sitges.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.