Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Objectius complerts

Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit


Aquest passat D
Primer quatre de set de l'any
iumenge de Rams la Jove va tenir la seva primera actuació de la temporada, en la qual va poder alçar tots els castells previstos, entre ells un quatre de set. 

Si bé la colla ja s'havia reunit per alçar un parell de pilars durant la celebració dels 150 anys de l'ermita de Sant Sebastià el passat mes de gener, la primera actuació de la temporada castellera va tenir lloc el Diumenge de Rams al barri de les Corts de Barcelona junt als Castellers de Terrassa i els Castellers de Sants.

L'actuació tingué lloc al carrer Joan Güell i fou molt àgil, ja que en poc més d'una hora es van descarregar totes les construccions que es van intentar. La Jove va obrir plaça amb el tres de sis aixecat per sota, pensant ja en aixecar-lo un pis més tan aviat com sigui possible, que es va completar sense cap contratemps. La colla va continuar amb un quatre de set amb molts canvis al tronc  respecte els darrers descarregats. El quatre va pujar un xic remenat, però amb l'entrada de dosos es va assentar per descarregar-se sense cap problema, sent la segona vegada en la història que la colla fa un castell de set durant el mes de març. Per acabar es va descarregar un segur quatre de sis amb l'agulla en el qual van pujar castellers menys habituals, però que aniran guanyant importància a mesura avanci la temporada. Per acabar la colla va descarregar un pilar de quatre.

Els Castellers de Sants van aprofitar per estrenar el tres de vuit i la torre de set, mentre els Castellers de Terrassa van fer tres castells de set.

Aquesta Setmana Santa no hi haurà assaig el divendres ni escola de castells el dissabte, reprenent-se els assaigs el proper divendres 5 d'abril per tal de continuar preparant els diferents objectius de la temporada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.