Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove de Sitges, al màxim nivell a la Diada de la Colla





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Quatre de vuit del 2011

La Colla Jove de Castellers de Sitges celebra dissabte a partir de les 18 hores, al Cap de la Vila, la seva vintena Diada de la Colla, acompanyada, com en els darrers anys, dels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants. 

La Jove ha estat assajant intensament el quatre de vuit les darreres setmanes, amb la intenció de portar-lo a plaça a la Diada i culminar la que ja és la millor temporada de la seva història en resultats globals. A més, els de color vi també porten en cartera altres altres castells de primer nivell ja fets aquest any, com la torre de 7 i el 3de7 per sota.

La temporada 2012 passarà a la història de la colla com la de la torre de set descarregada (per primer cop, la Jove ha completat aquesta estructura), pero també la de la consolidació del tres de set per sota (fins a la Diada en sumen cinc descarregats) i la d'haver pujat un estadi en el seu nivell: mai havia fet tants castells de les gammes mitja i alta de set, els considerats de set i mig, ja que en pràcticament totes les actuacions n’ha dut a plaça. Amb tot, la Tècnica vol posar ara la cirera d’or a aquesta campanya afegint-hi el quatre de vuit.

Darrers assaigs
Els darrers assaigs de quatre de vuit han presentat bons resultats. Divendres passat, la Jove va assajar a Vilafranca, al costat dels Castellers de Vilafranca, on va realitzar un quatre de set net fins aixecador clavat com mai i dues proves de pinya fins a quints. Dilluns, la colla va tornar a realitzar el quatre de set net fins aixecador a l’assaig, a més de dues vegades la torre de sis neta, ja que ha hagut de realitzar un canvi forçat al pis de quarts.

Els assaigs de dimecres, a partir de les 19.45 i divendres, a les 21 hores al Palau del Rei Moro, resultaran definitius per a mesurar les possibilitats del castell.


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.