Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove torna a Itàlia a fer castells





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El proper cap de setmana del 3 al 5 d'agost, la Colla Jove de Castellers de Sitges actuarà a les festes del Palio de Feltre, a la regió italiana del Vèneto. La colla hi ha estat convidada a participar en les festes de tradició medieval que organitza aquesta bonica localitat situada al peu de les Dolomites.

Una vuitantena de components de la colla participen en l'expedició sitgetana, que protagonitzarà una actuació dissabte i dues diumenge, quan se celebren els actes centrals de la festa, com la cursa de cavalls, els jocs medievals o la processó amb els abanderats. El Palio di Feltre es caracteritza per la competició en diferents jocs dels quatre barris de la població i les seves festes recullen la tradició medieval del Vèneto.

El Palio –similar a l'internacionalment conegut de Siena– convida cada any un grup folklòric o artístic de fora del país i per a aquest 2012, els organitzadors han volgut que fossin els castells, que van ser declarats patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco el novembre del 2010. La colla escollida per a representar els castells i Catalunya ha estat la nostra.

Aquesta és la tercera vegada que la Jove actuarà a Itàlia, després dels viatges que va fer el 2009 i 2011 a la localitat d'Irsina, a la regió dela Basilicada, al sud. En aquesta ocasió, l'entorn i l'ambient seran força diferents, ja que la distància quilomètrica i cultural entre Feltre i Irsina és àmplia. La presència de la Jove ja ha despertat també expectació a Feltre, on ja n'han parlat diferents mitjans regionals.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.