Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Un nou pas endavant a les Roquetes





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

4de7 amb l'agulla a les Roquetes
El passat dissabte la Jove va actuar a la plaça Llobregat de les Roquetes en la Diada de Festa Major de Sant Joan. La diada, organitzada pels Castellers de les Roquetes, també comptà amb la presència de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

La Jove de Sitges va sortir de plaça amb un bon regust de boca després d'haver tornat a descarregar novament tres castells de set i el bon resultat de les proves proves fetes. Amb aquests tres nous castells de set la Jove ja en duu 14 aquest any, el doble que l'any passat a aquestes alçades de temporada i la meitat d'ells són de la gamma alta de set.

En primera ronda la colla va descarregar un segur 4de7, el castell en teoria més senzill dels alçats, però en el qual es feien les proves més interessants de la diada. En ell hi pujaven els quarts i quints d'un futur castell de vuit, en el que és la prova més matinera feta mai per la colla i dos mesos abans que la primera feta l'any passat, que no va arribar fins a la Festa Major de Sitges.

En segona ronda es va descarregar el quatre de 4de7 amb l'agulla, després d'un intent desmuntat, el quart de la temporada, i per acabar es va descarregar el 3de7. En la ronda de pilars es va fer primer un p5 i tot seguit dos pilars de quatre simultanis.

Els Castellers de les Roquetes van aconseguir la seva millor actuació de la història en descarregar el 3 i 4de6 amb l'agulla, el 3de6 i dos pilars de 4, mentre la Colla Jove Xiquets de Vilafranca feia la clàssica de set.

La propera actuació serà el diumenge 1 de juliol, a les 19 hores, a Ribes amb els Castellers de les Roquetes i els Xicots de Vilafranca.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.