Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Tres castells de set per recuperar la confiança





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

4de7 amb l'agulla descarregat a Vilafranca
Després d'un excel·lent inici de temporada la inesperada caiguda de la setmana passada semblava haver deixat tocada la colla, però en l'actuació d’aquest diumenge a Vilafranca del Penedès la Jove de Sitges ha sabut remuntar el vol, tot demostrant la bona feina que s'estan fent als assaigs i que la caiguda no va ser més que un fet puntual.

Així doncs, i després dels bons assaigs d'aquesta setmana, la colla es desplaçava a la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca per tal de prendre part en la 8a Diada del Firal i 4t Memorial Joan Sol amb la intenció de descarregar tres castells de set. En la diada, a banda dels amfitrions Xicots de Vilafranca, ens acompanyaven els Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Tarragona.

En primera ronda s'ha optat per un castell en el qual es té una gran confiança, el quatre de set i del qual ja s'estan prenent mides per a fer-lo créixer un pis. El castell ha pujat ben compassat i a bon ritme i s'ha descarregat sense cap mena de contratemps. En aquest castell s'estrenava un dels dosos.

La segona ronda ha estat el torn del quatre de set amb l'agulla, el castell de més nivell alçat en la matinal d'avui. El castell, com el quatre anterior, s'ha executat amb serenitat i tranquil·litat tot i estar una mica sobrecarregat de pes per haver de pujar uns dosos una mica més grans del que és habitual en la colla.

Per acabar s'ha fet un segur tres de set en el qual hi havia diverses novetats en l'alineació ja que en ell s'estrenava un baix, un terç, així com també un dos, que en cap moment han demostrar tenir més nervis del normal davant la seva estrena.

Per finalitzar l'actuació s'ha descarregat un nou pilar de cinc, i tot seguit, dos pilars de quatre simultanis.

Amb els tres castells de set descarregats avui la colla ja en porta 11 en el que duem de temporada, sis dels quals de la gamma alta, mentre la temporada passada a dia d'avui sols havíem fet 4 castells de set, i sols un d'ells de la gamma alta. Això, junt a les més de 10 torres de sis netes fins a aixecador fetes als assaigs demostren que la colla està preparada per fer un pas més endavant.

Les properes actuacions seran a Sant Pere de Ribes, primer a Les Roquetes, el dissabte 16 de juny per la tarda i posteriorment, el diumenge 1 de juliol, a Ribes també per la tarda.

Resum actuació
- Castellers de la Vila de Gràcia. 4de8, 2de7, 5de7, p5
- Xiquets de Tarragona. 2de7, 4de8, 5de7, 2p5
- Xicots de Vilafranca. 4de8, 7de7, id5de7, 5de7, 2p5, 3p4, idp4
- Colla Jove de Castellers de Sitges. 4de7, 4de7a, 3de7, p5, 2p4

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.