Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Primer 3de7 per sota de la temporada





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

3de7per sota al Pg. de la Ribera
La Jove de Sitges, en el marc de la Festa per una Societat Inclusiva que durant tota la tarda s'ha dut a terme al Passeig de la Ribera, ha descarregat el seu primer 3de7 per sota de la temporada. Aquest castell ha estat acompanyat pel 5de7 i el 4de7 amb l'agulla, per acabar completant la millor actuació feta mai per la colla de color vi a aquestes alçades de la temporada. La Jove ha estat acompanyada per les altres dues colles de la comarca, els Castellers de les Roquetes i els Bordegassos de Vilanova, sent la primera vegada que les tres colles compartien plaça.

En primera ronda la Jove ha optat pel castell insígnia de la colla: el 5de7. Un castell plenament consolidat i que sol servir per obrir les grans diades. El castell s'ha descarregat amb total seguretat i ha donat pas al gran objectiu de la diada: el 3de7 per sota. Aquest castell el va consolidar la colla en el darrer tram de la temporada passada, després de molts anys d'anar-hi al darrere i enguany s'ha assajat, amb bons resultats, des de bon començament. En l'assaig del passat divendres es van fer diverses proves del castell, totes elles positives, tot i els canvis de darrera hora provocats per la lesió d'un dels terços. El castell ha pujat compassat, a bon ritme i tot i les dificultats al pis de terços s'ha pogut descarregat enmig de l'eufòria de la colla.

En tercera ronda s'ha descarregat un tremoladís 4de7 amb l'agulla. Tot i que no s'ha patit en cap moment pel resultat final, el castell en cap moment s'ha assentat, posant un cert grau d’emoció al mateix. La bona feina i concentració de la colla ha evitat mals majors i ha permès tancar la ronda de castells amb un excel·lent resultat ja que és la primera vegada que la colla feia un castell superior al 5de7 abans del mes d'agost. Per acabar la Jove ha descarregat un segur vano de cinc.

Els Castellers de les Roquetes, en la seva primera actuació a Sitges, han descarregat el 4de6 amb l'agulla i el 3de6 amb l’agulla, el primer de la seva història, mentre ha fet llenya en el seu intent de 4de6. Un pilar de 4 ha servit per tancar la seva actuació.

Per la seva banda, els Bordegassos de Vilanova ha demostrat estar en un excel·lent nivell de forma i ha descarregat una segura torre de 7, el 5de7 i un 4de7 prova del castell de 8. Un vano de 5 ha tancat la seva actuació.

Actuació:
- Jove de Sitges: 5de7, 3de7s, 4de7a, v.5
- Castellers de les Roquetes: 4de6a, 3de6a, i4de5, p4
- Bordegassos de Vilanova: 2de7, 5de7, 4de7, v.5

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.