Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Els “pericus” s’enduen, de nou, el derbi casteller



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Fotografia de grup del derbi casteller (Foto: Joana Puertas)
Els castellers pericus es van imposar als castellers culers per 4 gols a 3 en el derbi casteller de futbol sala celebrat el dissabte passat 5 de maig a l'Escola Esteve Barrachina.

Un greu error de coordinació entre la defensa i el porter blaugrana als 20 segons de partit, permetia a l'equip blanc-i-blau anotar el primer gol de l'encontre. El partit no podia començar millor per als jugadors pericus.

El millor nivell tècnic dels jugadors veterans de l'Espanyol, reforçat amb joves promeses sortides de la cantera del Barça, va permetre a l'equip de “Cornellà-El Prat” anar augmentant l'avantatge en el marcador fins el 3-0, ben entrada la primera part del partit. Abans del descans, els blaugranes aconseguien reduir diferències. Amb el resultat de 3 a 1 finalitzaven els primers 25 minuts.

A la represa, els joves jugadors culers van sortir a per totes. Gràcies a aquesta empenta, el fet de tenir més canvis i a una baixada física dels jugadors pericus, els blaugranes van aconseguir empatar el partit (3-3) fent embogir l'afició culer.

En aquell moment es va notar la major experiència dels jugadors blanc-i-blaus que, lluny d'abaixar els braços, es van fer forts en defensa per intentar calmar el joc i mirar de no desaprofitar les oportunitats de gol. D'aquesta manera, i gràcies a una bona jugada de combinació, va arribar, per alegria de la família perica, el quart gol de l'Espanyol. Els blaugranes van rebre el gol en contra com una gerra d'aigua freda, però van buscar fins el final el gol que signifiqués l'empat.

El partit finalitzava amb la victòria del RCD Espanyol per 4 a 3, el mateix resultat que es va donar en l'anterior derbi de la temporada celebrat el mes de gener.

La matinal futbolística va acabar amb la foto de família dels jugadors dels dos equips i amb un petit aperitiu.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.