Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Nou pas endavant a Sants





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat diumenge 2 d'octubre la Jove es va desplaçar a Barcelona per actuar en el marc de la Fira Medieval d'Hostafracs, a Sants. El cinc de set i el quatre de set amb l'agulla van ser els millors castells alçats per la colla, en el que confirma el millor balanç de la història de la colla de castells de set assolits a aquestes alçades de la temporada: 35 castells de 7, dels quals 18 són de les gammes mitja i alta: dos 3de7s, un 7de7, cinc 5de7, sis 4de7a i quatre 3de7a, tots descarregats. La Jove va estar acompanyada dels Castellers de Sants i els Castellers de Terrassa.

La Jove va obrir plaça amb el major repte de la diada: el cinc de set. No sols era el castell de més nivell que es volia fer sinó que en ell hi havia canvis significatius respecte cincs anteriors. En aquest castell s'estrenava un terç a la rengla, cosa que no passava des de feia més de 10 anys. El castell va pujar a bon ritme i tot i alguns problemes en una de les rengles a nivell de baixos el castell es va descarregar enmig de l'eufòria de la colla.

Tot seguit es va afrontar el quatre amb l'agulla, un castell que enguany ja s'havia fet 5 vegades i que novament es va tornar a descarregar, demostrant que el pilar en molts casos ajuda a aguantar la resta del castell.

Per acabar es va descarregar un nou quatre de set que servia per fer noves proves en el camí de cara a enlairar-lo un pis més a finals de mes, en la Diada de la Colla. En aquesta ocasió els segons anaven al pis de baixos i no duien crosses. A segons hi havia una barreja de terços, amb alguna nova incorporació, mentre que els pisos superiors eren, en general, els que han de pujar en el castell de vuit. Un pilar de cinc i dos de quatre van servir per tancar l'actuació.

Per altra banda els Castellers de Sants van carregar la primera torre de vuit de l'any, que van acompanyar del tres i quatre de vuit descarregats. A banda van fer un intent desmuntat de cinc de vuit. Els Castellers de Terrassa van descarregar el cinc, la torre i el quatre amb l'agulla de set, sent aquesta la millor actuació de la temporada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.