Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Dos castells de 7 a Sant Cugat





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Bon paper de la Colla Jove de Castellers de Sitges a Sant Cugat, on diumenge passat va descarregar dos castells de 7 i va realitzar noves proves, tant al tronc i el pom de dalt com a la pinya. Una actuació amb bon resultat i amb bona inversió de cara al futur proper, en el qual la colla ja treballa sense embuts el 4de8 i continua assajant altres construccions com la torre i el 3de7 per sota.

Tradicionalment el Vallès no ha estat un lloc on la Jove hagi prodigat els castells de set, però aquesta vegada va poder arrossegar suficients camises per a plantejar-se dos castells de 7. El 4de7 va ser l'aposta de sortida. Es tractava d'un 4 que s'emmarca en les proves que la colla realitza a l'assaig. Per aquest motiu, les quatre quarts eren lleugeres, que equivaldrien a quatre quints. També en el pis de terços hi anaven dos hipotètics quarts. El pom de dalt s'estrenava treballant tot junt. El castell es va resoldre bé, sense cap mena de complicació i va resultar una prova bona.

En segona ronda, la Jove va alçar el 3de7, en el qual també hi havia algunes estrenes de posició, com les tres quarts, que tampoc havien pujat mai juntes a un 3. El castell es va deformar a l'entrada de la canalla i això va originar alguns problemes de mides, que es van haver de resoldre gràcies l’esforç i tècnica dels castellers.

En tercera mànega la Jove van plantar el 4de6 amb l’agulla, construcció en la qual es va estrenar un baix, un terç, una dos i una aixecadora. El pilar de 5 i dos pilars de 4 van tancar una bona actuació per als de color vi.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Cugat, recent colla de 8 en descarregar el primer 4de8 per la seva festa major la setmana anterior, van descarregar tres castells de set, el 3 i 4 de set i el 4 amb l'agulla, a banda d'un pilar de cinc, mentre que els Castellers de la Sagrada Família van descarregar el 4de6a, 3de7, 5de6 i el pilar de cinc per sota.

Resum actuació
* Colla Jove Castellers de Sitges. p4, 4de7, 3de7, 4de6s, p5, 2p4sim
* Castellers de Sant Cugat. p4, 4de7, 4de7a, 3de7, p5
* Castellers de la Sagrada Família. p4, 4de6a, 3de7, 5de6, p5s

Propera actuació
La propera actuació de la Jove serà a Sitges el proper dissabte 23 de juliol a partir de les 18.30, al Cap de la Vila, amb la presència de la Jove de Tarragona i els Xicots de Vilafranca com a colles acompanyants.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.