Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove planta a Reus el 3de7 amb l’agulla





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Bona actuació amb tres castells de 7. Aquesta és la principal conclusió del compromís que la Colla Jove de Castellers de Sitges tenia a Reus el pasat dissabte, 11 de juny. Els tres castells de 7 suposen un bon balanç per a una actuació que no presentava les condicions més favorables, ja que era un dissabte a la tarda, enmig d'un pont de tres dies i en una plaça que no és propera a Sitges, que és on els de color vi acostumen a fer millors castells per disponibilitat de camises. En aquesta actuació vam actuar acompanyats per la Vella de Valls i els Xiquets de Reus.

El 3de7 amb l'agulla va ser el castell triat d'entrada. I va ser tot un encert, ja que es va desenvolupar de manera perfecta, com si es tractés d'una postal, tot i fer més d'un any que la colla no el realitzava. El 3 era força compacte i el pilar es troba en un moment de forma esplèndid i es va executar sense cap contratemps (en els tres anteriors assaigs, la Jove havia descarregat el pilar de 5 sencer).

En segona ronda, la colla va optar pel 4de7, que va ser ideat amb quarts i quints als pisos de terços i quarts respectivament. Una aposta amb risc afegit, ja que en el moment de temporada que ens trobem alçar un 4 lleuger pot resultar prematur. El castell va començar bé, però un defecte en la pinya va fer que una rengla sortís excessivament i, junt amb un terç que també va perdre la posició, fes perillar l'estructura. Davant el perill que presentava, amb l'aixecadora col·locada, el cap de colla va manar desmuntar el castell, per evitar cap caiguda que condicionés els plans i la trajectòria de la colla enguany, en què estrena força canalla.

En torn de repetició, es va executar un 4de7 més reforçat, que es va executar un pèl desfigurat, però sense patir. El 3de7 i el pilar de 5 van cloure l'actuació dels de color vi.

En el procés de renovació de canalla que està duent a terme la colla, aquest dissabte es va estrenar una dos nova, que va realitzar dos castells (a més del 4 desmuntat). Tot i així, els treballs per assajar la nova canalla encara requereixen més intensitat per tal de poder aconseguir els resultats previstos.

Per la seva banda la Vella de Valls va fer la clàssica de vuit, que acompanyà amb el pilar de 6 i els Xiquets de Reus van tenir en el 5de7 el seu millor castell.

La propera actuació de la Jove serà el dissabte 25 de juny a Ribes, en el marc de la seva Festa Major. Actuarem conjuntament amb els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l'Arboç.

Resum actuació a Reus:

* Colla Vella de Valls. 4de8, 3de8, 2de7, p6, 2p5
* Xiquets de Reus. 5de7, id4de7a, 4de7a, 4de7, 2p5, 2p4
* Jove de Sitges: 3de7a, id4de7, 4de7, 3de7, p5


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.