Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove fa el primer castell de 7 de l’any



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Dissabte passat i en un lloc insòlit, com és la platja, la Colla Jove de Castellers de Sitges va alçar el seu primer castell de 7 de l'any, un 4de7, executat brillantment, que va acompanyar d'un 4de6 amb l'agulla i dos pilars de 4. L'exhibició es va fer amb motiu d'una acció de promoció de gran impacte que es revelarà en els propers dies.

L'exhibició va despertar la sorpresa de la gent que era a la platja i que caminava pel passeig. Com si es tractés d'una flash mob, els castellers van arribar, es van enfaixar, van preparar la pinya i van alçar el seu primer castell, un 4de6 amb l'agulla. Al costat mateix de la construcció, gairebé a tocar, hi havia una grua de grans dimensions on hi havia un equip de fotògrafs que retratava l'exhibició dels de color vi. Aquest primer castell va permetre que s'hi estrenés una de les noves aixecadores que han entrat enguany a la colla.

A continuació, els sitgetans van pujar un graó i van alçar el 4de7. La construcció va destacar per la seva seguretat en tot moment i ni el fet que una rengla quedés un pèl més entrada va suposar cap mena de problema. El castell formava part de l'acció promocional en la qual la Jove de Sitges en serà la gran protagonista.

Es tracta del castell de 7 més matiner fet mai per la colla, ja que habitualment acostuma a estrenar els castells de 7 una o dues setmanes després, amb motiu de Sant Jordi. Cal destacar la gran quantitat de gent que era a la pinya, que, per exigències del guió, estava formada únicament per components amb la camisa (o samarreta) de color vi: uns 120.

L'1 de maig, actuació al Cap de la Vila


El proper diumenge 1 de maig, la Jove realitzarà la primera actuació convencional de l'any. Serà l'estrena a plaça, que, com és habitual, es fa per Sant Jordi al Cap de la Vila. Junt amb la Jove, actuaran també els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues. La Tècnica decidirà els castells que durà a terme després de l'assaig del 29 d’abril (de 20 a 22 hores) al Palau del Rei Moro.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.